Borta bra men hemma bäst!

Vad gör det att vara hemma från semester utomlands när världens bästa familj väntar för ännu mer semester här hemma!? Inte ett skit!! Det är ju bara helt fantastiskt och jag får fortsätta njuta. Började dagen med en fantastiskt god och supermysig frukost ute i morgonsolen på Nytorget 6. Mätt som en plätt åkte jag hem och tog en promenad längs Djurgården med familjen. Hem och packa upp för att packa ner och hoppa in i bilen för avfärd mot Leksand. Älskar att vara här och ska njuta de dagarna som kommer. Pappa kommer hem på fredag så får chans att träffa honom här uppe också, wihoo! Tills dess ska jag umgås och mysa sönder med resterande familjemedlemmar. Jag har fått dille på att skaffa hund. Beata har med sig världens sötaste lilla Ebba. Har inte tyckt om Chihuahua förut av någon anledning, men när man kommer såhär nära inser jag bara att jag smälter och hur smidigt det är. Tål att tänkas vidare på… Sprang över till Crossfit Leksand och körde dubbelpass. Det kommer kännas i kroppen imorgon kan jag säga. Ajajaj. Sprang hemåt och möttes av hemmagjorda hamburgare så fint serverat ute på altanen. WOW vad gott! Älskar grillat!! Älskar sommar! Efter det gjorde jag ananaspaj med en tvist. Ananaspaj är en av mina favvisar. Det är ovanligt, vilket är kul för alla som någon gång får testa blir väldigt positivt överraskade. Hade dock för lite ananas idag så la till färska blåbär och jordgubbar. Serveras med vispad grädde. SÅÅÅÅ GOTTT! Jag är ett geni! Haha. Dags att mysa ner sig framför en film. Åh så skönt att vara hemma!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 reaktioner på “Borta bra men hemma bäst!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *