FÖRLOVNINGSFEST!

Jag är så glad i hela kroppen!! Har precis kommit hem från en helt fantastisk kväll i kärlekens tecken. MIN KUSIN HAR FÖRLOVAT SIG!! Gaaaaaaaaah gaaaalet!! Han ringde förra veckan och berättade att han skulle fria och sedan överraska henne med en lite surprise på restaurangen där vi alla då skulle vara. Hon hade ingen aning och hon blev helt paff när hon såg alla på plats. Helt fantastiskt! Jag ryser bara jag tänker på det igen. Så häftigt att se hur kärleken för två människor samman och det blir så bra. Att de verkligen är menade för varandra och ska vara det för resten av deras liv. Det är så häftigt att se den dragningskraften som finns mellan två människor på det sättet, hur det bara klickar och funkar så bra. Det måste vara en helt obeskrivlig och sjukt häftig känsla att hitta den personen man ska och vill leva med resten av sitt liv. Jag blir kär i kärleken för att det är så fint. Och det ger ju på något sätt hopp till oss som inte funnit det än att ändå tro på att det en vacker dag slår in, haha. Jag hoppas det såklart och längtar till den dagen.

Jag är så glad för min kusins skull, för deras skull. Det är så fint och jag är så glad att få vittna detta på nära håll. Aldrig gjort det förut och det är verkligen något man aldrig glömmer. Önskar de all lycka och kärlek i livet!

Annars har dagen gått i ett med möten och sista avstämning innan semestern. Invigde andra paret av min nya solglasögonsamling och älskar även dem. Svarta pilotisar, mums! Tränade också för första gången sedan matchen i lördags. Hoppas hoppas jag kan åka med till matchen nu på lördag och att hostan släpper ännu mer. Gärna NU NU NU och vara helt borta imorgon. Snälla snälla!

Dags att hoppa i säng. Glad och lycklig att ha fått uppleva en fantastisk kväll. Go natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *