En dröm. Ett syfte.

 

Ett löfte. Ett syfte. En fantastisk morgon i strålande solsken. Löpning och fys längs vattnet. Jag på något sätt njuter när svetten bara rinner. Svaghet som lämnar kroppen. Bort med det bara. Det är något speciellt med att gå upp tidigt, mötas av solen och lugnet, innan alla andra är vakna. Få göra sin grej utan att någon annan stör. Det ger så mycket styrka, glädje och stolthet. Stolt över vad jag åstadkommer och att jag gör det själv. Det är bara upp till mig själv vad jag gör med mitt liv. Jag vill såklart göra det bästa av det.

Man måste ha en otrolig förmåga att se sig själv lyckas, jobba hårt och pusha sig själv att inte ge upp. En förmåga att stänga ute allt annat för en stund, brinna för det man gör, för i slutändan är det värt det. Allt slit och all tid man lägger ner. Jag har mina mål och kommer göra allt för att nå dit. Önskar ibland jag kunde på något sätt dela mig till flera personer. Önskar dygnet var det dubbla, men icke sa nicke. Gör det bästa du kan istället av det du har! Jag har något jag satsar på till 100%, jag har en enorm passion och vilja. Visst jag kanske går miste om andra saker som händer vid sidan om, men samtidigt får jag vara med om mycket som inte många andra får. Man ställs inför prövningar i livet, man gör sina val. Att få hålla på med något jag tycker är fantastiskt roligt varje dag är en gåva få förunnat, den känslan är helt underbar och för det kommer jag kämpa ännu hårdare, men samtidigt njuta extremt mycket på vägen!

God morgon på er, ha en fantastisk fredag!

 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *