Första passet med Fitnesscollection!

Nu är det Juni hörrni och det känns i luften. Helt underbart väder och jag hoppas det är här för att stanna. Haft en supermysig förmiddag tillsammans med Julia på Yogayama och detta tack vare FitnessCollection. Äntligen har det kommit en app som ger massor med valmöjligheter vad gäller träning. Jag är stolt ambassadör till appen som har lyckats samla över 40 olika träningscenter i Stockholm. Det finns alltifrån yoga, dans, barre, kampsort och crossfit. För mig som redan tränar mycket och har svårt att lägga in fler pass är appen perfekt som komplement då det bland annat finns väldigt många yogaställen och det är verkligen något jag behöver gå mer på.

Appen är perfekt för dig som gillar varierad träning, på Stockholms bästa och förstklassiga ställen, med riktigt bra instruktörer. Tänk vad mycket roliga saker man kan testa testa på utan att det kostar skjortan. Det finns även möjlighet till spa och gym på hotell. Idag var det dags att köra första passet. Jag och Julia testade HathaYoga på underbara Yogayama. Åh så skönt och välbehövligt! Efteråt käkade vi en supergod och fräsch lunch på deras takterass i gassande sol. Att mötas av den terassen var som pricken över i:et, helt underbart! Är så glad att få vara en del av Fitnesscollections team och är supertaggad efter dagens mysiga stund! Ni bara måste testa och jag kan i så fall ge er en kod så ni kan testa. Hojta till på min mail [email protected] eller skriv i kommentersfältet.

Efteråt gick jag ner mot vattnet och mötte mamsen för en stund i solen. Är så glad att bo så nära natur och vatten trots att man är mitt i stan. Nu är jag hemma och ska jobba lite innan det är dags för fotbollsträning. Fullt ös medvetslös!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *