Min torsdag i bilder!

 
Gårdagen gick i ett och jag älskar det! 
Precis hemkommen från morgonens träningspass, mer om det sen, men först en liten recap från en fantastisk torsdag!
 
 
Började morgonen med en mysig bloggfrukost och workshop för detta härliga tjejgäng på Vassa Eggen.
I vanlig ordning gick vi igenom Tourn, våra tjänster och verktyg. Alltid lika uppskattat vilket är superkul! 
 
 
 
Direkt vidare mot Liljeholmen för dagens första träningspass. Hann med en liten paus i solen innan det var dags att sätta igång.
Det är verkligen så härligt att få slå sig ner vid vattnet och lugnet en stund sådär.
Andas in, ladda batterierna och bara få va en stund. 
 
 
 
 
Körde passet utomhus längs lilla sjön nere vid Trekanten vilket var helt magiskt. Det är en enorm frihetskänsla att springa i skog och vid vatten. Jag älskar det! Trots väldigt tunga ben efter veckan sjukt tunga träningspass hjälpte det att få springa av sig ordentligt. Tufft, varmt, men sååå skönt efteråt!
 
 
 
 
 
Gick förbi det lilla fiket vid parken för att få i oss något snabbt efter träningen och hinna njuta lite i solen. 
Det är så kul att hitta små mysiga ställen man inte visste fanns!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veckans sista pass med laget hade styrka och explosivitet på schemat. Vi tog ut allt material och körde utomhus. På med musik i högtalarna och köttade oss igenom intervallerna. Phuuuu, det känns i stockarna minsann, men att träna i den miljön med laget gör det så mycket lättare, pusha varandra och bli starka tillsammns. Bästa laget!!
Nu har vi välförtjänt vila i helgen!
 
Mötte sen upp grabbarna bus för mat i kvällssolen. Uteserveringarna har verkligen tagit fart och blivit större, äntligen! Emil är på besök i Stockholm också och hängde på, superkul att träffa honom!
 
 
 
Efter en stund gick vi vidare till nästa ställe och fick mer besök. Beställde in champange och skålade in sommaren tillsammans. Firade terminslut för vissa och livet allmänt för oss andra. Jag körde bil och hade träning imorse så för mig fick det bli kaffe och lemonade, lika gott det. Vid det här laget är man ganska van att dricka alkoholfritt, har heller inget behov av något annat, plus att jag är mitt i säsong. Underbar kväll i goda vänner sällskap!

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *