100/oktan nätverksträff!

Första nätverksträffen på nya jobbet. Fullt ös från morgon till eftermiddag, precis som det ska vara. Sjukt kul och väldigt intressant dag. Väldigt lärorikt och jag är väldigt glad att få jobba med detta. Det är bara början vilket känns jättespännande! 

Vi började dagen med Curling, sen åkte vi till Solvalla för fika och lite mingel innan vi gick in i salen vi skulle befinna oss i hela dagen. Första talare ut var Carolina Klüft. Shit vilken kvinna, en stor inspiration och lysande stjärna! Det är häftigt att höra om hennes tankar kring sin karriär och livet idag. Precis vad vi på 100/oktan jobbar med, mötet mellan näringsliv och idrott. Innan lunchen hade vi workshop kring dagens tema. 
Efter lunchen fick vi lyssna på Lars-Johan Jarnheimer som också han är en stor inspiration. Han är också väldigt rolig på köpet vilket jag älskar, att en människa med så mycket framgång fortfarande har fötterna på jorden. Fick mig många skratt flera gånger när han pratade på med sin härliga småländska. Det är stort att lyssna på en person med den bakgrunden, fick rysningar i kroppen, VD och koncernchef för TELE2, fått utmärkelsen som årets ledare, idag är han aktiv i flera styrelser som Eniro och Arvid Nordquist. Riktigt häftigt! Tar med mig massor från dagen och ser redan fram emot nästa träff och jobbet fram tills dess! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *