Fantastisk start på morgonen!

Måste ju berättade om gårdagens morgonevent tillsammans med Vitamin Well och Grounded Factory som var helt fantastiskt! Redan vid 7.15 träffades vi på Yogayama för att starta dagen med en timmes härlig yoga som hölls av underbara Josefine. Det var länge sedan jag gick på ett yogapass och som alltid efteråt påminner jag mig själv om att jag måste gå oftare. 

Morgonens klass var en blandning av meditation, andningsövningar och ”klassisk yoga”. Vi började dock på ett annorlunda sätt som jag aldrig gjort tidigare men som var jätteskönt och något jag ska ta med mig. Vi tog på oss varsin ögonbindel och fick vi sedan ”skaka loss till musik”. Det var så skönt att bara få gå in i sig själv och stänga ut allt runt omkring. Att bara fokusera på känslan av att ”vara i nuet”och släppa på sina mentala spärrar. 

Vi måste också prata om Grounded Factory och deras unika yogamattor som Anja och Iman ligger bakom. De är inte bara väldigt fina utan även gjorda av naturligt gummi och är helt fria från gifter och kemikalier. Är så glad att jag fick en så nu kan jag ta med mig yogan hem också de mornar jag inte tränar annat. 

Efter passet gick vi upp en våning för att avnjuta en god och mysig frukost innan det var dags att åka vidare mot dagens första möte. En fantastisk start på morgonen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *