Gröt gröt gröt

Ett vinnande koncept! 
Har börjat med att starta varje morgon med gröt till frukost. En riktigt energiboost och uppiggande tradition! Denna bovetegröt på Yogayama med massa goda tillbehör var er rejäl boost. Brukar annars köra på traditionell havregrynsgröt, lägger i en matsked kokosolja och kanel och kokar upp. Tillsätter blåbär eller annat bär, skär ner en banan och en klick jordnötssmör. Toppar med havremjölk. MUMS!! Kommer verkligen igång och får en rejäl kick till morgonträningen, eller håller mig mätt till mellis innan lunch om ja inte tränar. 
God morgon!

1 reaktion på “Gröt gröt gröt”

  • Petronella says:

    Hej Ellen! Vad roligt att höra, glad jag blir :)Jag kom i kontakt med dem genom en kompis och ett projekt som de ville att jag skulle vara med på. Jag äter hyfsat mycket jordnötssmör ändå, det är en bra fettkälla, men jag föräter mig absolut inte på det. Lagom är alltid bäst! Stort lycka till med din fotboll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *