Tacomys med laget!

 
Jag älskar tacos! Jag älskar mys med laget! Jag älskar tacomys med laget! 
 
Perfekt avslutning på den här dagen. Först fotbollsträning, mycket spel idag vilket var skitkul och vi hade också UEFA på plats som kollade på träningen. Efteråt gick vi upp till köket och fixade det sista innan det var dax att slå sig till bords. Vi hade delat upp mellan oss vem som skulle ta med och sköta vad. Helt perfekt och så smidigt. Supermysigt verkligen och jag är så glad att vara en del av det här underbara laget. Vilka tjejer!
 
Tanken var att vi skulle få se summeringen av allt material från helgens inkilning, men tyvärr hade det inte hunnits med. Inte mig emot, då blir det snart efterträningsmys igen. Vi nya var uppdelade i lag under helgens träningsläger och skulle samla poäng genom att utföra vissa uppdrag vi fått på ett papper. Detta skulle dokumenteras med bild eller film och sedan skickas in till domarna. Ska verkligen bli kul att se resultatet sen!
 
Så, ingen summering som det var tänkt, däremot fick vi reda på vem som vann. VI SÅKLART!!! VINNARE AV DIF:s INKILNING 2016!! Viktigt!! Åååh vilket fint pris vi fick, jösses!! Nu är påsken räddad också, haha.. 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *