ÄLSKAR ATT VINNA!!

JAG HADE RÄTT, MIN MAGKÄNSLA STÄMDE, VI VANN!!!
Jag älskar att vinna!!
 
Fan va skönt med 0-3 vinst idag.Bästa grymma laget, jag är så stolt att vara en del av det. Det är hemskt att sitta på läktaren däremot, biter sönder naglarna av nervositet. Hittade en soffa på läktaren som vi sjönk ner i och hade det ganska göttigt, snacka om bra VIP-plats, haha. Det är verkligen jobbigt att inte kunna vara med och påverka på planen. Måste måste bli hel nu så jag kan spela. Hoppas jag kan köra igång på måndag. Åh vad mycket skönare det är att sätta sig i bussen nu med en vinst i bagaget. Vi höll nollan också och gör mycket mål. JAAA, SÅÅÅ BRAAA!!
 
Här kan ni se målen, får rysningar i hela kroppen!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Matchbilder som vanligt tagna av vår grymma fotograf Johan Sahlén 
 
 
 
 
Mia sätter 0-1!
 
 
 
 
 
 
Jojo gör 0-2!
 
 
 
 
 
Madde gör sitt första allsvenska mål och 0-3 målet! 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *