Bästa starten på dagen!

 
Fotbollsträning i strålande solsken, dagen kan inte börja bättre än så! 

 
Vi kör morgonträning i två omgångar numera, ena gruppen börjar klockan 8 och andra klockan 9. Jag körde första passet och matade passningar. Mata mata mata för att foten ska vänja sig. Bara vänja sig vid att det kommer göra ont, vilket är sjukt frustrerande, men men. Hur som helst sprang ja där på planen och bara njöt. JAG ÄLSKAR ATT SPELA FOTBOLL!! Jag älskar att jag har den lyxen att få hålla på med det jag brinner för och som är min stora passion i livet. Det är så jävla kul också och när man som idag får springa där på den gröna mattan i strålande solsken kan man inte ha det så mycket bättre. Ren lycka och glädje! 
 
När vi i första gänget var klara stannade jag kvar för att köra rehab och styrka på planen. Nu ska jag hem och äta och jobba innan det är dags för andra fotbollspasset i eftermiddag. Längtar redan! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *