Det är ingen vanlig dag…

..för det är min namnsdag, hurra hurra hurra!
 
Fick av en händelse reda på detta när min syssling skrev ett inlägg på facebook imorse påväg till morgonträningen och grattade på min dag. Då gick man igång! Jag älskar att fylla år, jag älskar alla sätt att fira och vill såklart ta vara på det när man kan. Självklart ska man fira namnsdag också, när man för en gångs skull får reda på att man har det, haha. Jag fyller ju i december vilket annars är en sådan där månad och tid på året när ALLA är lediga och man är bortrest eller liknande. Hur som helst är man ALDRIG på jobbet eller med laget, eller något annat ställe med mycket folk och chans till att fira mig och får därför ingen födelsedagssång. Därför har jag idag försökt ta vara på min dag och ändå fått en hel del sång, även om jag varit delaktig i de flesta själv, haha.
 
Haft en fantastisk dag och tänkte dela med mig av min snapchat som titt som tätt går på fullt ös och får fånga det mesta. Började dagen med fotbollsträning som sagt i fantastiskt väder, käkade frulle med tjejerna och tvingade dem att sjunga för mig såklart, åkte till jobbet och spelade Justin i vanlig ordning på högsta volym i bilen, dansade i mina nya favvobyxor när jag under lunchen var ensam på kontoret, fick besök av och hade grymt möte med Fredrik Sträng (klättrare och stor inspiratör) som hade med sig kaffe direkt från Tibet och sin senaste vandring, stannade förbi BÄSTA BÄSTA Icha Icha för att hämta mat, köpte med mig en stor latte till coachen som var beställd, åt mat i brottarhallen och fick chans till någon minuts vilostund i väntan på behandling, fick välbehövlig massage och en liten tupplur under tiden, pigg och glá åkte jag mot dagens andra pass, Justin dök upp på radion såklart (om det inte är där går den varmt via mobilen) och sittdansen kom igång i vanlig ordning, tillbaka på Krillan och fotbollsträning i strålande sol, vi konstaterade att några i laget verkligen hade haft tiden att ta vara på solen mer än andra, hem till soffan helt slut och njuta av nytt favvosnacks framför tvn… Typ så. Det var det, en fullspäckad och superhärlig dag! Dags att hoppa i säng och ladda om för morgondagen. 
 
Hipp hipp hurra för mig på min (namns)dag! 
 
Go natt! 
 
 
 

1 reaktion på “Det är ingen vanlig dag…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *