En heldag med familjen!

 
Vilken underbar dag!
Nästan hela dagen spenderad med min underbara familj, med ett litet avbräck för jobb och träning.
Det är verkligen lyx. De tre mest värdefulla och bästa människorna som finns i mitt liv.
Jag är så tacksam och lyckligt lottad att ha dem! 
 
Pappa åkte till Polen idag för nya äventyr. Han har fått jobb som hockeytränare där vilket är skitkul och jättespännande! Tråkigt bara att han kommer vara längre bort nu, men jag är superglad för hans skull. Jag älskar det med vår familj, vi följer våra drömmar och stöttar verkligen varandra i allt vi gör. Nu är det dags för pappsen att testa sina vingar igen och kasta sig ut för nya uppdrag. Ska försöka att åka och hälsa på honom så snart det går, flyget går ju faktiskt väldigt fort ändå. 
 
Fick en supermysig morgon med mamma och pappa nere vid vattnet, vårt nya favoritcafé precis vid Djurgårdsbron. Det är riktigt varmt ute nu och man kände hur solen tog ordentligt. Kramade och pussade pappa extra mycket för nu dröjer det innan vi ses igen. 
 
 
 
 
 
 
 Världens bästa pappa!
 
Sedan var det dags för träning och jag möttes av det här på väg dit. Underbart! Gav mig energi till träningen. Mats körde som vanligt skiten ur mig. Imorgon ska jag äntligen få testa fotbollsträning!
 
 
Åkte sedan raka vägen till Västerås för att heja på lillebror. Är så glad att kunna åka såhär och se hans matcher, tar bara en timme med bilen ungefär.
Västerås spelade riktigt bra och som alltid är jag jättestolt över lillebror!
 
 
 
 
SÅ JÄVLA GÖTT MED VINST!!! 
3-0 vann VSK med och de spelade ut Brage totalt. 
 
Mamsen tog en liten fruktstund i båset i väntan på lillebror och middag. Haha så söt!
 
 
 
Världens bästa lillebror. Älskar dig mest av allt!
 
 En liten sammanfattning från dagen och min Snapchat (pekroth)
Skrattet när man oväntat får till värsta rimmet också, haha. 
Och hur bra är inte Justins nya låt!? Går varm i telefonen!

 
God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *