Fredagsmys deluxe

Hade en helt perfekt start på helgen. Ok den hade kunnat varit liiiite lite bättre om jag fått träna fotboll, men det känns bättre idag och det är huvudsaken. Fick testa nya gymmet på Kaknäs istället vilket ju var kul i sig. Tog cykeln ut till träningen, hur fantastiskt och underbart härligt är inte det?! Det är så härligt att cykla och i miljön från Östermalm till Kaknäs ännu bättre. Hela anläggningen ute på Kaknäs är för övrigt helt grym. Skulle vilja hänga där hela dagarna bland fåglarnas kvitter och nära skogen. Alla vägar bär till en fantastisk fotbollsplan, haha.. Gick trots allt runt och njöt där ute på fotbollsplan. Va bra man har det ändå! Det är en lyx att få jobba med och få hålla på med det man älskar. Vädret och planen blir bara pricken över i:et i sitt sammanhang. Hejade på tjejerna i laget som spelade 4 mot 4, favvoövningen!! Sista förberedelser inför dagens match mot Örebro. Taggat gäng! 

Åkte direkt efter träningen ut till Julia och Walter för grill och mys med ett härligt gäng. Fredagsmys deluxe! Supergod mat följt av efterrätt inomhus och massa prat till in på småtimmarna. Älskar det! Underbar kväll! 
Dags att ta sig upp för ett pass på gymmet innan avfärd mot Örebro alltså. Måste köra min del också och ladda upp trots att jag inte får spela. Dags för tre poäng, jag känner det! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *