Frihetskänsla och framsteg!

Startade dagen på bästa sätt. Trots dåligt väder tog jag mig ut i stormen, ut på öppna fältet vid Gärdet och sprang runt. Satte på bästa låtarna i lurarna, höjde volymen, kände friheten och bara njöt. Kändes som man var on top of the world, där och då, här och nu. Riktigt häftig frihetskänsla när jag sprang runt där ensam, bara grönska runt omkring. Fick så mycket energi, samlade på mig styrka. Att kroppen kändes pigg och att foten kändes bra gjorde det bara ännu mer underbart. Tog mig sedan till Gärdets utegym och körde styrka och snabba fötter. Kändes jättebra! Älskar känslan av framsteg och att träna ute så i friska luften. Helt oslagbart! 
 
Nu ska jag iväg och fika med bästis Niclas. Dagen blir bara bättre och bättre! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite snabba fötter och roliga övningar
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *