Gammal vänskap rostar aldrig

Efter möte imorse och träning med Mats mötte jag upp Ecke för en fika och chokladboll i solen nere vid vattnet. Mitt nya favvoställe som sagt, det är så fint och harmoniskt där nere vid båtklubben. Och hur glad blev man inte när man insåg att det var chokladbollens dag idag också, mums!

Ecke, vilken underbar kille och människa! Sånna som han växer minsann inte på träd. Inte nog med att han är en GRYM fotbollsspelare, han är en fantastisk människa också. Jag har alltid och kommer alltid unna och önska han all lycka och framgång i livet. Vi har känt varandra sedan vi båda spelade i Smålandslaget för många år sedan. Ibland hade vi läger tillsammans tjejerna och killarna, vilket var jättekul. Jag är så glad att vi än idag har kontakten och att vi nu också bor i samma stad sedan något år tillbaka då han flyttade upp för att spela i Bajen, vilket han gör fortfarande. Han har alltid kämpat sig igenom tuffa motgångar och haft siktet tydligt inställt mot sitt mål och kommit dit där han är idag och jag är så glad för hans skull. Vi är väldigt lika på så sätt också. Jag fascineras och inspireras av människor som trots framgång har båda fötterna på jorden och inte svävar iväg bland molnen. Ecke är en sådan person, otroligt ödmjuk och så jävla fin människa. Trots att han spelar i Bajen. Ja, tydligen kan en Bajare och en Djurgårdare vara vänner och ta en fika tillsammans, utan några som helst problem!

Åkte sedan på behandling numero dos hos Mats. För att inte tala om den helt fantastiska människan också. Han ställer alltid upp och hjälper mig hela tiden för att jag ska bli hel och bra. Är så otroligt tacksam för det. Idag kom han också in med kaffe och chokladboll när jag låg med ström på benet och inte kunde röra mig. Ville typ börja gråta för hur snäll och fin han är. Man känner sig så maktlös på något sätt när man inte kan ge tillbaka bara, hatar den känslan, men försöker visa min uppskattning så mycket det bara går.

Hur härligt är det inte med dessa varma kvällar numera!? Underbart!! Njuter!!
Kan hoppa i mitt mysiga favvoset och strosa runt utan problem. Yeey!

Nu väntar kvällsfika och sen film med vänner. Pöss!

 
 
 
 
 
 
 

2 reaktioner på “Gammal vänskap rostar aldrig”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *