I can’t stop the feeling!

 

Den känslan efter kvällens fotbollspass, SÅ MYCKET LYCKA OCH GLÄDJE!!

 Jag har tränat första fotbollspasset på typ en månad och det kändes jättebra!!
JAG ÄR SÅÅ GLAD och DET VAR SÅÅ KUUL!!

Älskar förövrigt detta snapchatfilter. Det om något kan göra vilken människa som helst glad känns det som…

 

Att älska för mycket är det läskigaste man kan göra. Det finns ingenting som kan frambringa samma panik eller ångest. Det finns heller ingenting som kan få en att må så starkt eller att känna sådan lycka. Ni vet känslan när man får fjärilar i magen och ett hjärta som dunkar hårt. Panik eller fjärilar. Kärleken är ett mysterium, oavsett vad man älskar. När man älskar för mycket känns det nästan som hela hjärtat ska vittra sönder. Som om det vore ohälsosamt. Vilket det kanske är, men det är också vackert och otroligt fascinerande.

Jag känner väldigt starkt och har gjort det nu senaste tiden när jag stött på den här motgången exempelvis. Återigen en motgång som jag måste hantera och det så bra som möjligt för att jag ska komma tillbaka, starkare men också så snabbt som möjligt. Det är inte alls kul, det är kämpigt och jättefrustrerande, men jag måste. Man ger liksom bort sig själv till det man älskar, men blir ibland ändå så trasig. Det tar, det ger avtryck, men för den sakens skull tänker jag inte sluta hoppas och våga. Våga gå vidare, ta nya steg, nya tag, läka sår och hjärta. Man lever bara en gång och jag vill inte tänka tillbaka och ångra mig, ”tänk om”. Jag vill leva här och nu och göra det bästa av det. Öppnar jag inte upp för nya möjligheter och intryck kommer jag gå miste om mycket på vägen. Att ge bort sig själv på det sättet är en chans jag tar och jag tror på det, innerst inne vet jag att jag kan, att det går. 

Jag bygger hela tiden nya vägar. Om det är något jag har lärt mig så är det att livet aldrig blir som jag har tänkt mig. Det går alltid andra vägar än de jag tänkt eller hoppats på. Det är spännande, men kan samtidigt göra en besviken när man hoppas för mycket. Ibland är jag nästan rädd att vilja något för mycket för då känns det läskigt, som att det kanske inte händer om man önskar för mycket. Det är inte lätt att börja om igen och igen. Fotbollen betyder så otroligt mycket och därför vill jag verkligen göra allt för att nå dit jag hoppas kunna nå. Likaså livet i övrigt. Jag behöver att det märks. Idag var det nästan lite läskigt att gå ut på fotbollsplan med vetskapen om att det kan sluta illa, att jag kan åka på ett bakslag igen. Jag hade ingen aning om hur det skulle kännas, om det skulle göra ont och om jag skulle hamna i samma situation som förra veckan, gråtandes och jättebesviken för att det inte går vägen. Men, det gick, DET GICK!! Jag sprang typ runt med fjärilar i magen (och andnöd för det var ett tag sedan jag spelade, haha) men det liksom kittlades i magen av lycka. Jag bara njöt! En lycka svår att förklara. Det är i stunder som den man minns den där starka känslan, den enorma lyckan som gör en påmind om varför kärleken ändå är hälsosam. Varför den är så vacker och fascinerande och varför man vet i hela sin kropp att man gör rätt. 

Så, det blev en hel del dans och sång i bilen på vägen hem, haha!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *