Ny dag, nya tag!

 
 
  
Idag är en ny dag mina vänner och det är fredag. FRIYAY!! Redan hunnit med ett träningspass och behandling. Körde ganska lugnt dock, 30 min på cykel för att få igång blodcirkulationen och sedan bara rehabövningar. Lugnt och försiktigt, kontrollerat och behärskat. Tålamod tålamod. Körde en hel del med gummibandet som ni ser, det ska man verkligen inte underskatta. Ett vanligt jäkla gummiband är bättre än man tror. “Fy fan vad det bränner!”. Fått ström och lazer av min tortyrare, haha. Varit hos kiropraktor också. Foten har påverkat hela kroppen ordentligt minsann, men inte länge till. Så lätt lurar den mig inte, åååh nej. Som sagt, det kunde varit värre och jag har människor runt mig som är guld värda och hjälper till. Detta kommer lösa sig i sinom tid! Liggdansar till min nya favvolåt sålänge, musik gör mig alltid glad. Dansa gör mig också glad. När det går lite trögt får man ta till sina små knep, en favvolåt på högsta volym att sjunga med till slår aldrig fel. 
 
Ha en underbar dag i solen!
Puss och kram
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *