Ny vecka, nya tag!

 
 
 
 
 
 
En liten kort summering av förra veckan spenderad varje dag i denna salen. Jättestor utveckling med foten vilket känns jätteskönt. Målet var dock att kunna spela igår, men det var en större och värre smäll i foten än vad vi trodde, tyvärr. Gör ändå det bästa av situationen och kör rejäla grispass med Mats för att hålla kondition och styrkan uppe. Känns som försäsong igen. Jag älskar dock att grisa ner mig i träningen, att bli sådär riktigt riktigt trött. Har varit nära spyhinken många gånger, men hellre det än att mesa runt vilket jag HATAR annars när man är skadad eller hindrad från att träna. Jag vill kunna köra 100%, annars är det inte kul. Är så tacksam för Mats som är en riktig ängel. Han kör stenhårt med mig men ger också behandling och bästa förutsättningar för återhämtning varje dag, vilket är guld värt. Utan honom hade jag inte gjort så stora framsteg under veckan som gått. 
 
 
Här är han, min räddare i nöden, med lazern i högsta hugg!
 
 
 
Ny vecka, nya tag! 
Idag testade jag träna utan bandage, wihoo nya framsteg! Det känns, men det får göra det. Det kommer göra ont nu ett tag så det är lika bra att jag vänjer mig. Ser fram emot en ny grisvecka, in i kaklet bara. Jag kommer ut som en starkare människa och det är mitt fokus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *