Sommaren är här!

Ja nu känns det väl som att sommaren är ganska mycket här ändå, om man ska se till det underbara vädret och hur folk slänger av sig kläderna för att sola deras bleka kroppar. Känner inte riktigt att man hunnit förgrädda än, utan det har verkligen gått från kallt till varmt över en natt känns det som. Men, jag ska absolut inte klaga, jag älskar det! Älskar att solen och sommarkänslorna äntligen är här, för att stanna hoppas jag. 
 
Hade en helt magisk dag igår med start i Rålis och ett gäng härliga människor. Massa god mat och snacks, hög musik, massa skratt och bara skönt häng. Med resten av Stockholm också såklart, Rålis var packat med folk. Det är så härligt när det blir liv och rörelse igen så fort vädret visar sig från sin bästa sida.
 
Efter det åkte jag raka vägen hem till Julia och Walter för årets första grill, som inte kunde bli mycket bättre. Supermysigt gäng och för mig helt nya människor vilket var superkul! Mästergrillarn ställde till med högrevsburgare med smält blåmögelost vilket var något helt nytt för mig men såå gott. Hemmagjorda och grillade hamburgare överhuvudtaget slår aldrig fel, det vattnas i munnen. När solen började gå ner promenerade vi mot bryggan för att fånga solnedgången där med en kopp kaffe i handen. Jag älskar verkligen att komma hem till hus sådär, nära vattnet och båtbryggan. Känns som hemma och som jag växte upp, saknar det jättemycket och bara njuter när jag får chansen. Vi avslutade kvällen uppe i huset igen men skön musik, grillade marshmallows i brasan, åt kladdkaka med glass och en kopp te till det. Helt perfekt!
 
Är så glad för dagen, den kunde inte komma mer lägligt. Topp topp topp!  HELT MAGISKT!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *