Yogalunch med FitnessCollection

 
DETTA VAR HEEEEEEEEELT MAGISKT!!!
Den absolut perfekta lunchen och starten på dagen! 
Jösses vad härligt, helt obeskrivligt!
 
Jag är ny stolt ambassadör för den supergrymma tjänsten och appen FitnessCollecion och idag bjöds det in till yoga och lunch. Ja, jag är helt tagen av stunden, av platsen, av ögonblicket, av bara hela grejen. Kommer upp på takterassen till Urban Deli på Sveavägen (som jag förövrigt aldrig varit på) och möts av en fantastisk utsikt. Man såg över hela stan, så vackert, fina fina Stockholm. Följde vägen längst in och möttes av ett uppdukat Yoga-fat. Jag tappade hakan. Helt fantastiskt! Att vädret var med oss och solen sken var ju bara pricken över i:et. Jag hamnde på frontrow och tänk er när man gör solhälsning, tar sig upp från hängandes på raka ben och ska sträcka armarna hela vägen över huvudet och titta rakt ut. Jag hade hela Stockholm framför mig, kändes som jag svävade. Jag bara njöt och samlade så mycket energi jag kunde där och då. Jag var bara där och då, i nuet, kopplade bort allt runt omkring och gick in i mig själv. Kände friska vinder i håret och solens strålar i ansiktet. Helt magiskt!
 
Efter yogan med superduktiga Josefine fick vi lunch som vi avnjöt på terassen. Mumsfillibabba! Satte mig sen på Urban Deli med massa energi och jobbade. Undrar när tröttheten slår till som en smäll i ansiktet efter få timmars sömn inatt. Blir väldigt tidig kväll. Har ett mission idag förutom jobbet, jag ska basta, och där med basta, haha. Minst 30 min, jättebra för återhämtningen. Kommer vara mjuk och go som en lerklump efter dagens meditation och basturelax. 
 
Tack FitnessCollection för en magisk lunchstund! 
Gå in och kolla hemsidan för mer info och passa på att provträna i 14 dagar för att upptäcka hur bra tjänsten är!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

1 reaktion på “Yogalunch med FitnessCollection”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *