Mamma du är en stjärna!

 
Jag hade ju den stora äran att få styla två av våra snygga fotbollsstjärnor till gårdagens gala. 
 
Det är så länge sedan jag träffade Carro, denna fantastiska människa som alltid sprider så mycket glädje omkring sig. Minns tiden när vi spelade i Linköping och glömmer den aldrig. Blev så glad när hon i panik hörde av sig och ville ha hjälp med kläder till galan. Mysigt också att få lite tid att umgås på hotellet innan de drog iväg. Det är kanske en tjejgrej, men det är något speciellt med att fixa sig och göra sig iordning ihop inför en gala/event/fest sådär. Jag tycker ju också det är extra kul att få styla och hjälpa till. Jag älskar det!! När resultatet blir så bra som det blev igår är det extra kul såklart!
 
Caroline och Olivia var båda klädda i kläder från Ivyrevel.
De strålade som de stjärnor de är på röda mattan! WOW!!
 
 
 
 
 
Jag vill ändå ägna detta inlägg och gårdagens gala till min fina, fantastiska helt underbara mamma. Världens bästa, coolaste och mest inspirerande person.
Igår var hon nominerad till att bli “årets tränare”.
Jag är så otroligt stolt och imponerad över det hon åstadkommit och hur hon alltid överraskar med sitt sätt att se på livets utmaningar med nyfikna ögon. 
 
Det är väldigt häftigt och på något sätt overkligt att se tillbaka på året som gått. Bilder från upptaksträffen känns väldigt länge sedan och det har hänt så otroligt mycket sedan dess. Detta var såklart ett stort frågetecken när det kom på tal. Vad hade vi egentligen gett oss in på?! Vi skulle plötsligt stå för något nytt, annorlunda och väldigt ovanligt i fotbollsvärlden som tidigare inte skett på damsidan. För en del kanske till och med förbjudet och ofattbart. Såklart tänkte vi både över detta beslut både en och två gånger innan vi båda tackade ja till att representera samma klubb. Ett stort beslut som vi efter att vi bestämde oss sett till att det skulle bli på absolut bästa sätt. Vi båda har varit väldigt tydliga med vad som är jobb och fritid, att vara tränare och spelare, respektive mor och dotter. Det har gått väldigt bra såhär i efterhand när man nu sitter här nästan ett år senare och har en hel säsong bakom sig med sin mamma som tränare. Det trodde jag aldrig skulle hända, men jag är också väldigt glad för att det hände. Det har varit en fantastisk upplevelse och tid. Mamma är min största förebild, idol och bästa vän!
 
Mamma är verkligen värd denna nomineringen. Fan vad hon har jobbat i år!!! Hon har lagt ner varje dag och tid av sitt liv. Helvete vad hon sliter och tar jobbet för andra och för att vi ska ha haft absolut bästa förutsättningar. I kombination med tränarjobbet i Djurgården har hon gått UEFA Pro Diploma som är den högsta utbildningsnivån i Svenska Fotbollförbundets tränarstege. Hon är den första kvinnan någonsin som tagit sig igenom och gått den. FY FAN VAD HON ÄR BRA!! Det är inte lätt som kvinna i en mansdominerad värld kan jag säga och då har jag bara sett en liten del eftersom vi som sagt varit väldigt tydliga med vad som är jobb och privat. Tyvärr är det så. Det är hemskt att det ska behöva vara så. Jag är så jävla stolt ändå att mamma står upp för det hon tror på och brinner för. Att hon lyckats ta laget till den bästa placeringen någonsin för en nykomling. 
 
Mamma vann tyvärr inte, men trots det är hon den stjärnan som lyser starkast mina ögon. 
Jag är så otroligt tacksam och lyckligt lottad som har henne i mitt liv.
Hon berikar mitt liv varje dag. 
 
Mamma, du är bäst. Jag älskar dig!!
 
 

 
 
 
 
 
Bilder från Bildbyrån. 
 

2 reaktioner på “Mamma du är en stjärna!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *