Fotbollsgolf

 
Vad är bättre än att spela fotboll i solnedgången med sina underbara vänner!? Livet!
 
I tisdags tränade vi redan klockan åtta på morgonen, vi gör det varje tisdag för att få en dag och eftermiddag “ledig” från träning. Väldigt skönt. Men, man får ju aldrig nog av fotboll så på eftermiddagen mötte jag och Eppo upp grabbarna för att åka till Siggesta Gård och spela fotbollsgolf. SÅÅÅ KUUUL!!! 
Även om man vet att det bara är på skoj kickar ändå vinnarskallen och fokuset in. Känns som jag borde vinna bara för att jag spelar fotboll och de andra inte gör det. Knäppgök! Det är inte så att de bryr sig direkt, tvärtom. Just dessa grabbar är BÄST på att skapa en stämning så att man oavsett vad man gör har så jävla kul. Man går liksom runt och skrattar konstant. De är experter på att driva med varandra och sig själva, men med massa kärlek ändå. Älskar stämningen! Jag älskar dem! 
 
Som väntat fick jag stå högst på pallen, hehe.. WIIIIINNNNNEEEERRRRRR!!!! Hade verkligen en superhärlig kväll! Mer sånt. Det kommer bli en revansch snart tydligen. Siggesta Masters is on, haha. Älskar att göra spontanare sådär, komma till nya ställen och testa nya saker. Kvällen bjöd också på finfint väder. Kan verkligen rekommendera er att åka dit. Finns många andra aktiviteter man också kan prova på. Vill testa äventyrsbanan i skogen, verkar skitkul! 
 
Puss och kram!


 
 
 


 
 

 
 
 

 
 
 
 

1 reaktion på “Fotbollsgolf”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *