Hanky Panky fyller 40 år!

Hade en helt fantastisk lördag! För det första var jag helt ledig (!) vilket typ aldrig händer. Att jag lyckades pricka in det samma dag som Hanky Panky fyllde 40 år och firade det med en superhärlig brunch på Hallwylska gjorde dagen ännu bättre!
 
 
Peppade tjejer utanför Hallwylska!
Jag bar solisar från Chimi, tröja från Zara, byxor från JASPAL, örhängen från Rosantica 
 
Har ni inte varit här måste ni gå dit!
 
 
Ni bara måste kika förbi Alexandras blogg eller instagram. Grym tjej och inspiratör!
 
Anja var dagens huvudperson, hur coolt är det inte att hon ska fronta Hanky Pankys höstkampanj som kommer ut snart!?
Är så glad för hennes skull, helt rätt person för jobbet!
 
Mysigt att träffa Margaux och Lisa 
 
 
Man blev glad när man möttes av detta handgjorda kort vid sin plats. Såå fint!!
 
 
 
 
 
När den här gudomliga tårtan kom fram blev det liv i luckan, haha. Det måste såklart upp på sociala medier. Som en stor bisvärm lockas till honung. Om de nu ens gör det. Ja ni förstår. Det var hur som helst underhållande. 
 
 
Det bjöds verkligen på strålande väder och dagens huvudperson sken ikapp med solen!
 
Girls girls girls!
 
Efter några timmar på Hallwyska gick vi vidare mot Lydmar och satte oss i solen några timmar till. Vilken härlig uteservering de har, helt missat den. Njöt verkligen till fullo av en ledig dag, bara ta den som det kommer. Det var väldigt länge sedan. Speciellt på en helg. Och vädret strålade. BINGO!!
 
 
Hade en riktig tjejdag. Det händer väldigt sällan, men jag älskar det! Supermysigt. Tjejsnack deluxe, saknar det. Jag verkligen njöt och fick typ rysningar i kroppen för att det var så härligt. Det kändes så lyxigt på något sätt. Tänk att det finns ett liv efter fotbollen när man faktiskt kommer kunna leva så varje dag om man vill. Inga tider att passa liksom. Det känns häftigt att ha det framför sig. Visst jag kan unna de som har det så varje dag och kan vara spontana, men samtidigt älskar jag mitt liv och lyxen att få spela fotboll och göra det jag älskar allra mest. Jag påminner mig själv om att njuta varje dag och ta vara på det så länge det varar. Jag har hela livet framför mig att göra andra saker! 
 
Tack livet för en toppendag! 
 
Puss och kram
 
 
 
 

1 reaktion på “Hanky Panky fyller 40 år!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *