VI HAR VARIT PÅ TANTRAKURS!!

Jag är sämst på att uppdatera, dagarna går för fort! 
Det är helt sjukt att det nästan är en vecka sedan vi var på detta. Skärpning Nella! Speciellt gällande saker som dessa. Det måste spridas. Illa kvickt!!
 
Hur som helst, förra veckan var vi på en teoretisk Tantrakurs. Det är något av det kanske mest konstigaste jag signat upp mig på och det var också väldigt spontant gjort, men det var också något av det häftigaste och mest lärorika jag upplevt. VARFÖR GÅR INTE ALLA PÅ DETTA!? Jag kunde egentligen ingenting om Tantra innan. Fick mest stora och förvånande reaktioner när berättade att jag skulle gå. Jag älskar dock sånt, hoppa på saker jag inte har en aning om. Antingen blir det en upplevelse eller också kanske ett misstag, men trots det en erfarenhet rikare. Jag tror att många har en ganska negativ syn på Tantra och människor som är “aktiva” inom det. Det finns såklart olika nivåer inom det. Bara för att jag gått en Tantrakurs kommer jag inte ändra om hela min livsstil, nej nej. Däremot tycker jag att man aldrig kan få för mycket lärdomar om sex och samlevnad. Hur kan man inte vilja lära sig mer om det!? 
 
Inom tantra är sexualitet en väldigt uppskattad del av livet har jag nu förstått. Tantrisk sexualitet är en naturlig och andlig sexualitet som har en betydande roll för helhetligt välmående. Tantriska övningar och upplevelser är för många en fungerande väg till att acceptera och älska sig själv och samtidigt lösa upp blockeringar och fördomar gällande sexualitet. Det har jag helt klart förstått. Jag hade fördomar som inte alls stämde, vilket jag är jätteglad för såklart. Går man väldigt djupt in i Tantra och dess lärande och leverne kan kärleken gentemot sig själv förstärkas, i parförhållandet kan det också innebära djupare tillit och att man blir av med ett tvångsmässigt begär att äga den andre. Jag förstår den grejen, men jag skulle inte kunna leva på det sättet hela tiden. Jag tar med mig många delar av kursen och var alldeles hög på livet när jag kom ut på gatan igen. Ni vet som man ibland kan känna när man varit på bio och kommer ut på gatan. När man lever sig in i en film och låtsasvärld och tror att man är kvar där, men det visar sig att det inte är på riktigt. Man får något slags kick av det. Exakt så kändes det ungefär, men skilnaden var ju också att detta är på riktigt. Allt detta finns. Hur coolt är inte det!?
 
Jag lärde mig så extremt mycket om mig själv, om kroppen, om mens, om orgasmer. Helt fantastiskt! Så lite jag visste, så mycket jag vet nu. Tänk om jag gått igenom hela livet utan denna kunskap, vilken jävla miss. Jösses vad saker jag (kanske) gått miste om. Så häng med nu, än finns det hopp. Jag tog lite bilder under kvällens gång. 
 
Ni kan läsa mer om detta på Maxinnes blogg som jag hittade denna kursen via. Klicka här! Det finns en kurs nu på söndag vet jag. Den hittar ni här.
 
Jag kanske ska varna känsliga tittare för visst innehåll också…
 
 
 
Fått så mycket frågor om dessa byxor, de kommer från JASPAL.

 

Om det var några som var lite nervösa och extremt fnittriga inför kursen?! Svar JA! Haha… 
 
 
Charlena är från Australien och höll kursen tillsammans med Maxinne
 
 
Tips på hur du kan må bättre när du har mens och få mindre mensdagar. TACK!!
Jag är en av de som kan ha enorma smärtor och blir sugen på massa skit när jag har mens. Ni vet choklad och sånt. Det är ju precis det jag inte ska äta. Det gör bara saken värre. Bara en sådan sak kan förändra mitt mående. Är så tacksam för den nya kunskapen!
 
 
 
 
Jag har tänkt på detta sååå mycket, men nu är det dags att ta tag i saken. No more tamponger!

Detta ska införskaffas!
 
YES!! Det var ju egentligen här det “roliga och intressanta” började 😉
 
Ni som inte upplevt detta eller tror att det är möjligt. NI HAR FEL!!! 
Det är detta jag menar med att så många har så mycket att lära. Tänk vad man kan gå miste om.
Det är ju hemskt!
 

Gissa vilken kurva som är mannens och vilken som är kvinnans!? 
Inte konstigt att det blir osynk ibland. 
Nedan följer olika typer av orgasmer vi fick lära oss mer av…

 
För er som inte visste var vår G-punkt sitter. Här har ni svaret!
 
Något som testat detta? Ska tydligen vara en riktigt häftig upplevelse! 
Hur berättar man det för sin kille dock….haha
 
 
Tydligen ska denna också vara bra när man har mycket spänningar och ilska i kroppen. 
 
 
När hon berättade om denna orgasmen och sa att hon var “borta” i 4h höll jag på att tappa hakan!!
 
 
 
WE MADE IT!!!
Shit vad häftigt detta var, en s.k AHA-upplevelse!
Jag kan starkt rekommendera er att gå på detta. 
 
Puss och kram!
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *