Vitamin Well x Båstad <3

Jösses vilken PANGHELG vi hade i helgen! Den bästa på väldigt väldigt länge!
TACK VITAMIN WELL!!! <3
 
I lördags efter min fotbollsträning flögs jag ner till Båstad för att få spendera lite tid med ett fantastiskt härligt gäng människor tillsammans med Vitamin Well under de sista dagarna på Båstadveckan. Pga av träningen åkte jag ner lite senare än det andra, men Eppo fick representera oss så länge, haha.. Jag missade tyvärr tennislektionen de andra fick ta del av men humöret var på topp ändå. Vi blev väl omhändertagna och jag njöt av sällskapet och alla aktiviteter till fullo. Är så glad och tacksam för den här helgen!
 
 
 
Det började med att bjudas på lunch där också all fick chansen att lära känna varandra.
Såklart serverades olika smaker av Vitamin Well till maten. 
 
 
På hotellrummet möttes vi av finfina kläder att svida om till för att kunna ha på oss under helgen. Framförallt under själva tennislektionen och om man ville spela mer sen under helgen. 
Förutom tenniskläder fick vi också en superfin regnjacka som kom väldigt väl till användning då vädret inte riktigt var på vår sida hela tiden. ÄLSKAR att de har tänkt ut sådant i förhand, vilket man såklart inte själv hade gjort, haha..
 
På centercourten möttes gänget av dessa legender.
Tråkigt att jag missade detta såklart, hade varit häftigt att få instruktioner av riktiga proffs! 
 
 
 


 Min älskling är så snygg så jag dör!! <3
 
Man ser att Jullan gjort detta förr!
 
Isabel och Hanna hade koll på läget! 
 
 
 
 
Hur proffsig ser inte Alexandra ut!?
 
Superduperhärliga Tom och Anja!
 
 
Henrik alltid med ett leende på läpparna! 
 
 
VILKET DRÖMGÄNG!!
Jag är så glad som fick träffa alla, många av de för första gången. Fantastiska människor och underbara personligheter. Vitamin Well lyckades verkligen få ihop en riktigt bra grupp av människor.
Jag har skrattat så jag gråtit. Vi kommer absolut se till att försöka ses igen snarast möjligt! <3
 
 
Efter tennisen anslöt jag och vi tog det lugnt i SPA-avdelningen på hotellet. Väldigt skönt för min kropp efter morgonens och veckans tuffa fotbollspass. Jag kan verkligen rekommendera Hotel Skansen i Båstad.  
Sedan svidade vi om och möttes i lodgen för att se damernas semifinalmed. Det var superkul att få se tennis live!
 
 
 
 
Efter tennisen var det dags för middag och Pink Carpet Party. Och dessa tjejer ovan, träffade de för första gången och är så glad för det. Haft jättekul i deras sällskap, riktigt härliga båda två! 
Ola Salo höll låda på scen, han kan det där med att underhålla minsann, ger alltid allt och lite till.
Efter det tog vi oss vidare till Pepes Bodega hela gänget. Supertrevlig kväll!
 
God morgon med strandyoga! Perfekt start på dagen!
 
 
 
De som inte yogade spelade tennis eller tog de lugnt i spa:t. Så härligt att man kan få välja vad man vill göra när man är iväg ett stort gäng sådär. Allt passar inte alla, så är det ju bara och vissa är kanske lite tröttare än andra osv. Jag däremot älskar att det finns lite aktiviteter på schemat att få göra tillsammans.
När man som i helgen också är ett så bra gäng vill man ju inget annat än att umgås! 
 
 Efter yogan blev det mer spa och ett dopp i havet. MITT FÖRSTA FÖR I ÅR!! Det var inte alls skönt, jättekallt, men nu kan jag sätta check på den. Helt sjukt att jag inte badat tidigare egentligen.
 
Efter morgonens aktiviteter var det dags för brunch. Därefter skulle vi ha sett finalen innan vi åkte mot flygplatsen, men tyvärr kom regnet igen så vi missade den. Jättetråkigt, hade verkligen sett fram emot det, men men, det är sånt som händer. Jag tycker ändå det kan vara ganska mysigt med regn och jag har hur som helst haft den roligaste helgen på väldigt länge. Kan inte sluta prata gott om alla människor på plats, vilket drömgäng verkligen!! Har skrattat så jag gråtit och gått med ett ständigt leende på läpparna. Vilken upplevelse och minne för livet!
 
TUSEN TACK VITAMIN WELL FÖR EN RIKTIG PANGHELG! NI ÄR BÄST <3
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *