AWAKE – GLOWGA!

Klockan ringde tidigt imorse. Jag har alltid så svårt att sova när jag ska upp tidigt för att jag är rädd att försova mig. Nästan så att man är glad när det ringer så man slipper ligga och oroa sig längre. Idag ringde den för en riktigt rolig grej och härlig start på helgen så det var kul att kicka igång dagen. 
 
Promenerade till Urban Deli och mötte upp ett gäng härliga tjejer för att testa en yogaform utöver det vanliga – Glowga! Alltså glowing yoga in the dark. Med hjälp av UV-lampor lös våra kläder och kroppsmålningar som vi fick fixa på plats, jättehäftigt. Jag älskar att testa nytt och annorlunda! Eventet hölls för att presentera Vitamin Wells nya Awake med smak av hallon, utan kolsyra (bra för magen!) och med koffein. Jättegod!

Efter yogan tog vi alla del av Urban Deli’s frukostbuffé. Jag älskar frukostbuffé!! Urban Deli’s är verkligen en av de bästa också. Mycket hemmagjort och “på riktigt”. Satt kvar länge och njöt av att fylla magen till max och passade på att mysa med de andra på plats. Det är ju ändå fredag! Plus att jag har årets första match imorgon och behöver bara ladda batterierna. Är sjukt taggad!!

Supermysig start på helgen. Jag borde verkligen yoga oftare. Det gör gott för kropp och knopp!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 reaktion på “AWAKE – GLOWGA!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *