God morgon med Lululemon!

 
Kickade igång morgonen tidigt med träning på Stadion. Kan inte riktigt förstå att det är sista matchen på vårsäsongen imorgon.
STOPP, DET GÅR FÖR FORT!!!
 
Jag vill inte att vårsäsongen ska vara slut redan. Jag vill spela mer mer mer!!! Hur som helst tränade vi på Stadion inför imorgon. Finslipa sista detaljerna och få igång kropparna. Även om kropparna kanske inte är sitt bästa jag kl 08.00 på morgonen, haha.. Men, vi är redo! jag är sjuuukt taggad inför morgondagens match! Vi möter Örebro kl 19.00. Hoppas vi ses på Stadion!
 
Efter träningen tog jag “Bollen” (kallar bilen så) till Fåfängan för att möta upp ett gäng tjejer på ett superhärligt event. Lululemon bjöd in till en helt fantastisk morgon med okänd destination och innehåll! De började med att cykla från deras showroom inne i stan till Söder och upp för den branta backen till Fåfängan. Jag försökte hinna dit så fort jag kunde och hann precis till att yogan skulle börja.
 
 
 
 
Alla fick med sig en hjälm hem. TACK Stålhästen!! Nu bara MÅSTE jag köpe en cykel…
 
Alla mattor var utplacerade på terassen med varsitt namn på. Denna yogamatta fick vi ta med oss hem.
GAAAAH VA SNÄLLT!!

 
En vacker syn! Fina tjejer och en fantastisk utsikt, blir inte bättre än så!
 
 
 
 
 
 
Vi körde alltså yoga här, på terassen med utsikt över heeela vackra Stockholms stad. Man känner sig alldeles fri och på något sätt oslagbar när man står där uppe som herre på täppan. Att få yoga i strålande sol, hållt av Anna som är en grym yogainstruktör, med den utsikten, gav mig på riktigt rysningar i hela kroppen. Hela kroppen kom ner i varv och bara njöt. Musiken dånade ut ur högtalaren och fick kroppen i sån där superhärlig stämning. Jag ville dansa, gråta (glädjetårar), skratta, skrika, springa 1mil, köra ett tufft fyspass eller på något sätt bara få utlopp av all den energi som infann sig i kroppen. Den kände tacksamhet och lycka. Tacksamhet över att få ha det så bra och få vara med om stunder som dessa. Som avslutning ligger man där på mattan och känner hur solen strålar i ansiktet. Hur man på något sätt ger kroppen precis vad den är värd och behöver just där och då. Ett leende sprider sig över hela ansiktet och en lugn infinner sig i hela kroppen. Avslappnad. Laddad med ny energi. Massa energi. Känns som jag kommer springa sönder hela Stadion imorgon på matchen. Det ska jag också!!
 
 
Är så glad och tacksam för den stunden där på Terassen! Måste fråga Anna vad hon fått alla sina låtar ifrån. Mäktiga låtar som gjorde att man där och då i alla olika yogaposer kände sig oslagbar. Älskar den känslan! 
 
 
Se hit!!! Ni måste läsa tjejernas bloggar –> Anja, Alexandra och Sanne
Superfina och inspirerande små varelser rakt igenom!

 

 
 
 
 
Efter yogan gick vi vidare mot nästa överraskande plats och möttes av detta bord som var dukat helt fantastiskt fint! Vi skålade i någon drink som tydligen liknar en Bloody Mary men med inslag och en tvist från Canada. Vi passade nämligen på att fira Canada lite i förskott som fyller 150 år den 1 juli. Lululemon är från Canada från början och några var till och med på plats därifrån som jobbar med märket. Jag har faktiskt aldrig testat en Bloody Mary och smakade faktiskt inte denna heller då det var alkohol i den och jag helst avstår inför matchen imorgon. Däremot verkade resten av sällskapet tycka den var god. Vi fick med oss ett recept på den hem till och med. Får passa det vidare till någon som uppskattar det bättre än jag tror jag, haha. Jag kan liksom inte tänka mig att det på något sätt kan vara gott. Tomatjuice!? Med spritsmak!? Ne fyyyy.. Maten däremot var muuuummma! Vi bjöds på vegansk buffé. Jag älskar buffé!! Det var supergott och superfräscht. 
 
 
 
Förutom en cykelhjälm, en yogamatta och kläderna vi hade på oss under hela eventet som vi plockat ut på deras showroom några dagar innan, fick vi också med oss detta hem i en fin goodiebag.
Glutenfri granola – yääääs! Perfekt till kvällsmålet, ska testa den då direkt.
 
Och sist men inte minst. Detta supergrymma gäng som gjorde eventet möjligt och som jobbar med Lululemon. Vilka tjejer!  Är så glad och tacksam för att jag fick vara en del av denna morgon och att jag fått mer vetskap om Lululemon som märke. När jag var förbi deras showroom förra veckan för att prova ut kläder till idag föll jag pladask för deras tights. Magiska!! Jag kan verkligen rekommendera er alla att testa de om ni ska köpa nya träningstights. Det finns modeller och olika stilar som passar alla. Spring förbi deras showroom på Riddargatan vettja!
 
Tusen tack än en gång för en fantastisk start på dagen <3
Detta kan jag leva länge på, OCH, jag kommer ha massa energi till matchen imorgon. WOOP WOOP!
 
Puss och kram!
 
 
 
 

2 reaktioner på “God morgon med Lululemon!”

  • Jenny says:

    Vilken trevlig dag ni verkar ha haft, man blir riktigt avundsjuk.

    Jag tycker det är otroligt bra att de även delar ut hjälmar till er och att alla även använder hjälm. Dels är det ingen som känner sig utanför och är ensam med hjälm och dels så visar ni att det är naturligt med cykelhjälm.

    Jag tycker alla skall ha cykelhjälm och jag vill ha bort tönt-stämpeln kring den.

    Du lovar väl att ha hjälmen om du köper dig en cykel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *