VI HAR KÖPT LÄGENHET!!!

– Inlägget är i samarbete med Trademax –
 
Känslan att få skrika ut just den meningen är ju helt fantastiskt. Äntligen äntligen ska vi snart få flytta in i vår alldeles egna lägenhet! Helt sjukt häftigt! Vilken grej och vilken på något sätt milstolpe i livet. Vi bor ett stenkast från havet, mellan stad och skärgård, med fantastisk utsikt. Projektet heter VYN och sticker ut från det mesta som byggs idag. Det heter också just det för att hela huset är byggt runt vyer. Både vyerna ut från respektive lägenhet mot naturen, vattnet och himlen, men också vyerna inom lägenheterna som ger siktlinjer och massor av ljus. 
 
För mig har det alltid varit viktigt med nära till vatten och grönska eftersom jag som liten växte upp med just detta. Jag känner mig fri då, det ger mig ett lugn och harmoni i kroppen. Det är så härligt att bara kunna promenera till vattnet och ta ett morgon- eller kvällsdopp, eller ta en löprunda i skogen. Jag är imponerad över hur de utformat detta projekt och ser verkligen fram emot att se det ta form. Det är unika materialval och skräddarsydda planlösningar som är uppbyggda utifrån hur man ser ut genom alla fönster, som går från golv till tak. På så sätt kommer man alltid att ha kontakt med omkringliggande natur. Helt magiskt! För att ytterligare förstärka denna känsla får alla lägenheter ett burspråk, en vinterträdgård och/eller en balkong som även de har stora ljusinsläpp och ger boendet en extra dimension. Vi har både balkong, burpspråk OCH en feeeeet terass. Bara en sådan sak, fattar ni att ha en stor terass OCH balkong som man kommer kunna hänga på!? LIIIIVET!!!! Vi har verkligen hittat vårt drömboende, jag är så glad och jag längtar så mycket!
 
Här är en bild över området som alltså håller på att byggas. Det ska bli kul att få flytta in i ett nytt litet “samhälle”. Det ska också byggas en båthamn (hoppas kunna få båtplats!) med möjlighet till bad från klippor eller bryggan. Och vet ni vad, om man inte vill ta bilen eller bussen in till stan kommer det att gå en båt in till Stureplan från bryggan. Huuur mysigt!!?
Ni ser de två gråa husen i mitten av allt typ. Det högra av de ska vi bo i. Högst upp. Med utsikt över allt. Wihooo!
 
 
 
Terassen längst upp är våran. Här nedan är en liten film om VYN.
När klockan slår 0:18 får ni en känsla av vår terass. GAAALET!!!
 
  
Det är ju en nyproduktion så har inte så mycket bilder på just vår lägenhet, däremot har jag fått lite inspobilder från mäklaren och från projektets hemsida. Där kan du också läsa mer om du vill bli min granne. Tänk vad mysigt det skulle vara! 😉 haha..
 
 
 
 
 
 
 
Det är ju dock ett tag till vi flyttar in, vilket såklart är lite frustrerande, vill flytta in NU NU NU. Däremot innebär det man kan börja tänka på inredning redan nu och hinna kika på vad man vill ha i vårt nya hem. Det kommer vara en ganska öppen planlösning, vilket jag älskar. Börjar jag tänka på soffa och hur det ska möbleras tänker jag mig nog en stor soffa där alla vänner kan få plats samtidigt. Några kanske hänger i soffan medan andra lagar mat i köket, ändå är alla tillsammans på något sätt. På vintern när det blir lite kallare ute kan vi mysa ner oss i soffan framför braskaminen. Åh, jag längtar! Jag är samtidigt inne på att kanske rama in det med soffa och fotöljer, då finns det också många fina alternativ. Huvudsaken är att vi får plats flera stycken. Jag är en riktig mysmänniska som tycker om gosa ner mig i en skön soffa när tillfälle ges. Åh, det är verkligen svårt. Ibland är det svårt att hitta något som är både snyggt OCH skönt. Vad tycker ni? 
 
En av alla sidor jag utforskat och fått inspiration ifrån är Trademax. Där finns ALLT! Jösses vilket utbud. Allt ifrån stort till smått. Jag har fastnad för sammet, det är superfint! Dock är frågan om det håller i längden och om man kommer tycka det är snyggt under en längre tid. Det är ju inne nu, men vi flyttar ju först om 1,5 år. Däremot, ni som ska köpa NU kanske vill ha lite inspiration. Jag älskar den ljusblå färgen, dock tror jag att den kanske blir smutsig fort. Den rosa är också skitcool, lite svårplacerad hemma kanske. Däremot hade jag älskat att ha en knallrosa soffa till typ kontoret. 
 
 
1. Här // 2. Här // 3. Här // 4. Här
– Innehåller annonslänkar – 
 
Som ni kanske märker är jag sjuuuukt exalterad och pepp på att få flytta in till min drömlägenhet! Att få göra det med den jag älskar också, det är riktigt häftigt och hela jag fylls av lycka. Jag får nypa mig i armen för att förstå att det är sant. Nedräkningen har börjat hörrni, nu kör vi!
 
Puss och kram!
 
 

1 reaktion på “VI HAR KÖPT LÄGENHET!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *