Löparträff inför Vårruset

Kickade igång veckan på bästa sätt med ett härligt gäng tjejer inför Vårruset nästa vecka. Perfekt återhämtning efter matchen i söndags också, även om jag tog det betydligt mycket lugnare än de andra tjejerna på plats. Vårruset går både måndag 22 maj och tisdag 23 maj nästa vecka och man kan helt enkelt välja själv vilken dag man vill springa. Jag kommer tyvärr inte kunna springa loppet själv då vi har fotbollsträning och är inne i en tuff matchperiod nu, men jag kommer skynda dit för att hinna heja på resten av gänget som ska springa. Det är tråkigt att inte kunna delta i liknande saker som dessa med tanke på att man har fotbollen, men det skulle inte funka med den sortens extra belastning. Får som sagt heja som en galning istället. Det är samma gäng som vanligt när vi som oftast kör saker med Nike. Alla kommer att ha likadana teamtröjor med namnet #BeLegendary, bara en sån sak. 
 
 
 
 
 
 
 
Vi körde en gemensam uppvärmningsjogg ner till Hagaparken för ett roligt och inspirerande löparpass med duktiga Lisa Beskow som tränare, vilket var superkul. 
 
 
 
Vi fick en kort genomgång i vad som är viktigt att tänka på när man ska springa, framförallt vad gäller fotnedsättningen. Sen fick vi träna löpteknik med olika övningar, två och två. 
 
 
 
 
 
Passet avslutades med en liten stafett innan vi joggade tillbaka till Friskis och Svettis för att äta frukost.
Jag hoppade stafetten, men blev sjukt taggad på att springa när jag såg de andra. Älskar att springa och det är extra kul när det är tävling, hehe..
 
  
 
 
 
Uppe med tuppen men pigga och glada för det!
Här ovan är en liten del av vårt gäng. Coachjackan var på, haha. Det ser nästan ut så när man tittar på den här bilden. Ska bli så kul att se de springa nästa vecka! 
 
 

2 reaktioner på “Löparträff inför Vårruset”

  • Anonymous says:

    Hej Petronella! Jag måste bara få säga hur mycket jag gillar din blogg 🙂 Jag blir så himla inspirerad av din positiva energi och livsglädje. Har man en dålig dag och går in på din blogg så får man ändå alltid ett leende på läpparna. Nu när jag läste detta inlägg blev jag även sjukt taggad på att ta tag i löpningen igen. Har inte sprungit på typ 3 månader nu så det lär bli tufft. Men iallafall så var det allt jag ville säga. Fortsätt inspirera folk med din underbara energi 🙂 Och lycka till i damallsvenskan önskar jag dig, även fast jag är norrbottning och håller på PIF 😉 hehe. Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *