Årets första lussebulle

(null)

(null)

(null)

(null)

Precis såhär mysig har min dag varit❤️
Mötte upp Tess och Hanna i Sjöstan för en mysig promenad och kaffe to go längs vattnet. Finns det något bättre än att umgås med sina vänner utan någon tid att passa? Mitt på dagen också. Vilken lyx! Det är också så mysigt med snön ute och hur det
knastrar under fötterna när man går. Frisk luft gör en pigg och sådär lagom kall så när man sedan kommer in och värmer sig uppskattar man att krypa ner i soffan än mer än vanligt. Speciellt med lilla Liam också. Jag döööör så söt han är! Vi
köpte med oss ingredienser till att laga soppa till lunch, gott bröd och fikabröd till kaffe nr 2. Årets första lussebulle. MUMS va gott det var! Jag älskar lussebullar! Speciellt de med pärlsocker och mandelmassa. De som känns som en vanlig
kanelbulle liksom fast det är en lussebulle, som ni ser på bilden. Saftig och god. Kommer bli mer av de vill jag lova 😉 
Nu ska jag hem och möta lillebror som är på snabbvisit och ikväll ska vi på middag. Det ser jag mycket fram emot. Snacka om vardagslyx hela dagen igenom. 
Puss och kram 

2 reaktioner på “Årets första lussebulle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *