Even when you’re not on the field, make sure you’re on top of your game.

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)Foto: Dennies Wiedermann
 
Har ni någonsin tänkt “tänk om det kunde finnas något snyggt men ändå skönt att ha på sig när jag reser”..?
 
Här har ni svaret. Jag blev överlycklig när jag såg kläderna och än mer när jag fick de på mig. Helt sjukt är de redan slut på hemsidan såg jag också i denna färgen. De finns kvar i den ljusare. Adidas Z.N.E. designades för att ge förstklassig komfort till idrottare före och efter match. De är designat för resor och lätta att packa i väskan. Jag brukar inte alltid gilla alltför långa resor men detta underlättar enormt. Jag ska inte spela match på ett tag för nu är jag ledig och ska ha semester. Med ledighet innebär att jag har en lång resa till Thailand framför mig och jag ser verkligen fram emot att resa i detta. Jag reser alltid i så bekväma kläder som möjligt. Ju snyggare desto bättre såklart då man annars allmänt känner sig ganska äcklig när man flyger och reser länge. Här har jag svaret. Perfekta svaret! Ååh jag längtar!!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *