Plötsligt händer det

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Ja ibland får jag feeling och byter fotbollsskorna mot klackar. Det är inte ofta ska jag säga. Det är alldeles för obekvämt med klackar. Skitsnyggt, ja vet, men inte så skönt tyvärr. Jag önskar jag hade tålamodet att kunna gå i det oftare. Och orken. Jag menar det gör ju ont. Det värker i ben och fötter. Tacka vet jag sneakers. Klagomuren här, men jag tar vänligen emot positiva listan på varför det är bra med klackar, förutom att det är snyggt och kvinnligt. Hit me! Det är en utmaning 😉
Puss och kram
 

4 reaktioner på “Plötsligt händer det”

  • Malin says:

    Jag håller med dig. Klackar är obekväma. Jag är precis som du att jag bär klackar väldigt sällan. Min sambo tog mig till en skivbutik i en galleria för några år sedan där fick jag prova pumps. Då var klackarna betydligt smalare. Det som han sa var att jag fick höfterna att rulla bättre när jag gick.

  • Malin says:

    Jag håller med dig. Klackar är obekväma. Jag är precis som du att jag bär klackar väldigt sällan. Min sambo tog mig till en skivbutik i en galleria för några år sedan där fick jag prova pumps. Då var klackarna betydligt smalare. Det som han sa var att jag fick höfterna att rulla bättre när jag gick.

  • Anna says:

    Var har du köpt tröjan och byxorna? Supersnygga,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *