All in or nothing

Idag är det måndag = matchdag!!
Jag är såååå taggad, äntligen match igen! 
Vi har haft landslagsuppehåll så nu är det dags att kicka igång sista tre matcherna.
Slutspurten, vilket är minst sagt spännande, vi går för tredjeplatsen!!
 
Förra veckan sprang iväg. Förutom all träning och jobb däremellen har jag hunnit med massa kul och mysiga saker. Jag känner dock att kroppen är ganska trött, har svårt att komma upp på morgonen och har ganska ont i huvudet. Ska till kolla upp det, kan vara alla smällar jag får i fotbollen, tror kanske något sitter i sedan längre tillbaka. Mörkret gör ju sitt också, man blir inte piggare av det direkt. Det är dock väldigt skönt att komma iväg och träna, där hämtar jag min energi nu. Blir pigg av den friska luften. Därför har det varit väldigt skönt också med morgonträningar så man kommer upp och får starta dagen på bästa sätt.
 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
I torsdags var vi lediga från träning och då kunde jag klämma in en inspelning. Inte vilken inspelning som helst, jag är så glad att jag fick vara en del av den och göra den. Jag kan tyvärr inte berätta mer nu, men det kommer jag kunna göra snart.. Här ovan får ni dock lite ledtrådar, hehe..
Det var jättekul att träffa Johan, supertrevlig kille! Det visar sig också att vi ska bli grannar. Hur sjukt är det inte att han har köpt lägenhet typ huset mitt emot där jag och Eppo har köpt!? Helt sjukt, men så kul!
Han sa också att de trivdes väldigt bra i Tollare vilket gjorde mig sååå glad att höra. Jag längtar efter att flytta dit!
 
 
 
 

I fredags efter träningen bjöd vi hem Hanna, Tempa och Meg för fredagsmys och middag. 
Eppo stod för matlagningen – hans väldigt omtalade köttfärsås! Jag som inte äter kött fick pastapesto, älskar det!!
Eppo är grym på att laga mat! Så medan köttfärsåsen stod och kokade dukade vi upp förrätt som tog över lite kan man säga, haha.. Ser ut som mat för ett helt år. Jag har en tendens till att gå lite väl allin ibland, men hellre för mycket än för lite tänker jag. 
Våra gäster gick inte hem hungriga iaf, hehe.. 
Supermysig kväll och bra start på helgen!

Hur snygg är inte min nya tröja från Zadig & Voltaire? Älskar färgerna!
Hoppade i den på morgonen inför lördagens bestyr.
 
 
Efter morgonträning och brunch med Millan och Dahle åkte vi ut till Jullan och Walle för att hänga lite.
Jag älskar att komma ut till dem! Bara va och mysa <3
 
 
Det var så kul att träffa Pixel också. Hon växer så det knakar och är så söt så jag dör.
Vi tog en promenad, köpte med oss fika och gick till lekparken. 
 
 
 
 
Jag döööör lite och smälter inombords när jag ser dessa bilderna. 
Min fina fina man som jag älskar så mycket står och gungar Pixel. Det var så fint!
Om jag brukar få fjärilar i magen annars av att se honom var detta något annat. 
Ser så mycket fram emot mitt liv med honom <3
  
Igår började jag dagen med träning. Och inte vilken träning som helst, förutom dagen innan match hade vi äran att få träna på Tele2. Ja då blir man såhär glad! 
Helt sjukt vad lyxigt herrarna har det som har den ynnesten att få ha det så varje match och ibland vissa träningar. Allt är så mycket mycket bättre bara. Lyxigare. Större. Coolare. Mäktigare. 
Önskar att vi fick ha det så oftare…
 
Efter träningen käkade vi med laget, sen hade jag och några till en heldag på Tele2 kan man säga, haha. 
Vi hade dels sponsorträff med våra partners och fick hänga i VIP:en. Det var kul. Väldigt fint också, har aldrig varit där förut. Vi fick också träffa Freddan som var och pratade lite med nätverket. 
 
 
Sedan mötte jag upp dessa pangrudar för att se matchen. Det var verkligen sååå mycket kallare än vad jag trodde. Men då får man mysa ihop sig istället och värma varandra. 
 
Det är bra att se match dagen innan man själv ska spela.
Jag blir taggad av det och bara jättesugen på att spela själv. 
 
 
 
I veckan ska jag för övrigt göra en skiiiiitrolig kampanj med hon till höger. 
JAG ÄR SÅÅÅÅ TAGGAD!! 
Jag tror ni kommer tycka om det. Och ni kommer kunna vara delaktiga vilket är superkul! 
 
To be continue.. 
 
Nä nu ska jag packa och bege mig mot samlingen. 
Mot Örebro!!
 
Puss och kram
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *