Different shades of pink

 
 
 
 
 
Solisar CHIMI EYEWEAR (klick) // Tröja GINA TRICOT // Byxa H&M // Jacka ZARA // Skor ADIDAS (klick)
 
Halva veckan har gått, shit va snabbt det går. Jag är dock bara glad för det eftersom då kommer Eppo hem snabbare. Han kommer på fredag. SOM JAG SAKNAR HONOM!!! Nu ska jag låsa in honom ett tag och krama sönder honom. Känns som evigheter sen vi sågs och umgicks. Saknar det! Idag har jag varit på kontoret. En av de två dagarna jag är där i veckorna, älskar det. Alltid lika kul att träffa mina underbara kollegor. Tog en lunch med John och snacka lite skit. Han jobbar och reser också mycket så det gäller att få in lite kvalitetstid när man kan.
 
Körde lite på rosa tema idagi olika nyanser. Älskar skorna, jag har länkat till de ovan. Älskar också solisarna från Chimi och deras nya kollektion see through. Riktigt coola och kan verkligen piffa upp en outfit. Har länkat till de ovan också. 
 
Och så är det ju kanelbullens dag idag!!! Hur många har ni ätit? Jag har tappat räkningen. Får inte nog, kan äta på riktigt hur många som helst känns det som. Helst nybakta såklart. Åååh va gott det är! Kom precis hem från träningen nu och har planerat klart morgondagens träningspass. Jag håller i pass nu varje torsdag på Fightbox kl 08.40. Kom dit, skulle va skitkul! 🙂
 
Trevlig kväll! 
 
Puss och kram
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *