Jag kommer inte bli ett tennisproffs

 
Igår spenderade jag större delen av dagen tillsammans med Vitamin Well.
En dag i tennisens tecken. Såååå kul!! 
 
 
Det är verkligen svårt att få till en perfekt serve. 
Jag är ju en sådan person som tycker om att ta i och vill drämma till bollen ordentligt. Det går inte alltid så bra.
Det gäller att hitta en balans mellan kraft och teknik har jag märkt. Svårare än man tror minsann, men det är så kul när man ändå känner skillnad och lär sig. 
 
Vi är de flesta som var med olika atleter av något slag, vilket är skitkul!
Det blir mycket skratt när man ställs inör en helt annorlunda utmaning och något man kanske aldrig gjort förut.
Petter Menning kanske ni känner igen? Landslagsman och grym på kanot!
Han, som flera, hade aldrig spelat tennis tidigare men utvecklades enormt under tidens gång 😉
 
 
Oavsett kvalitet på alla så hade vi väldigt kul under tidens gång! 
 
Jag kan ändå bli irriterad på mig själv när jag gör enkla missar. Träffa bolljäveln med racket. Innanför linjerna. Hur svårt kan det vara liksom?!  
Jag måste skärpa mig och tro att jag ska vara bäst på allt, det är jag ju verkligen inte och jag inser att jag inte kommer bli ett tennisproffs, haha. Jag vet inte varför jag alltid tänker så. Att jag ska kunna ta mig an något nytt och vara typ bäst på det direkt, eller kunna det direkt. Vart kommer det ifrån? Ingen aning.
Jag har blivit bättre dock och det är väldigt skönt när man har kommit dit och “tar ett steg tillbaka” och bara accepterar läget. När man kan skratta åt sig själv och bara fokusera på att ha kul istället, vilket jag hade.
Jag hade skitkul!!
 
 

 
Jag körde dubbel med detta proffs. Blir verkligen imponerad när man ser så bra spelare på så nära håll. 
När jag bytte partner vann vi, så det säger ju allt.. hahaha 😉
 
Vi vann EN match, haha, och det firades ordentligt! 
 
 
Underbart gäng!!
Tack Vitamin Well för en superrolig förmiddag!
 
 Från en bana till en annan. Efter fotbollsträningen mötte jag upp gänget igen men nu i Kungliga Tennishallen för att ta del av Sthlm Open och tennis på riktigt. Vad häftigt det är att se det på så nära håll.
 
Skål för en grym kväll!

 
Tennis är så mycket roligare när man plötsligt lär sig reglerna och faktiskt förstår vad de gör, haha. 
Jag tyckte det var skitkul att kolla tennis igår.. och spela! 
Det var bra drag på läktaren och bara sådär härlig atmosfär.
 
Jag tycker det är något speciellt med att sitta i en hall sådär med ett superhärligt sällskap och titta på sport. På något sätt minns jag tillbaka till förr när man var på någon turnering och spenderade timmar i en gympasal. Jag älskade det. Man möter människor med ett glatt humör överallt. Sthlm Open är en stor apparat, det märker man. Det händer saker överallt vilket är superkul. Det är härligt med liv och rörelse. Tennisen var också väldigt underhållande. Och som jag sa mitt sällskap. Tog med mig Emelie vilket var jättemysigt, och så gänget som jag hängde med tidigare på dagen och spelade tennis med. Vitamin Well lyckas alltid att få ihop så skönt gäng och roliga människor.
 
Summa summarum: En toppendag!!
 
Puss och kram
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *