Mina tre favoriter just nu!

 
 

 
 
 
Jacka THE CORDS & CO // Byxor H&M // Skor ZARA // Väska MUAMUA DOLLS // Solisar CHIMI EYEWEAR
 
JAG ÄLSKAR min nya jacka från The Cords!!
och JAG ÄLSKAR min nya väska från Muamua Dolls!!
och JAG ÄLSKAR mina solisar från Chimi!!
Här är garanterat mina favoriter just nu i en och samma outfit <3
 
Jag är så glad för den här jackan. Har ni hört talas om The Cords & Co? Det är väldigt nytt och de har precis öppnat en butik vid Stureplan. (SPRING!!!) Det var inte länge sedan jag stötte på märket för första gången och på ett sätt som man också vill få syn på det. Jag såg exakt den här jackan på en tjej när jag var på en modevisning för inte så länge sedan. Hon satte sig bredvid mig och jag tyckte jackan var sååååå snygg!! Ni vet sådär så man bara MÅSTE HA och vill springa och köpa direkt. Då berättade hon att den var från Cords och att de precis öppnat en butik. Jag blev överlycklig såklart och här står jag nu. Voilá! Hur snygg är den inte!? Har redan fått massvis med kommentarer för den. Den gör en glad, superhärlig färg! Jag valde att gå lite oversize och tog herrjackan. Plus att då kan jag också dela den med Eppo. Winwin för oss båda! 
 
Och väskan!!! Jag dööööör!! Jag är verkligen kär i den. Har också fått så mycket kommentarer om den redan och har bara använt den en gång. Det är kul tycker jag. Och Eppo som valde den får mycket cred, haha. Världens bästa kille <3
 
Måste också prata en liten kortis om solisarna. Jag älskar denna modellen. Det är sååå snygg! Den är precis perfekt och exakt som jag vill ha ett par solglasögon. Jag kommer ihåg ett par av mina absolut första solglasögon, ett par klassiska Rayban Wayfarer. Man kan ha de till allt. Detta tycker jag är en upgrade av dem. Lite större och lite coolare. Älskar dem! 
 
Har länkat till mina favoriter såklart här ovan om ni blir lika överväldiga som jag själv, haha 😉
 
Puss och kram
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *