Nytt och fräscht

 
Det var länge sedan jag shoppade eller bara hittade något jag verkligen tycker om. 
Jag tycker om plagg som sticker ut, som ögonen drar sig till och bara måste ha! 
Det var länge sedan jag också hittade nått sånt plagg..
..men äntligen gjorde jag det och var tvungen att slå till!

 

 
Stövlar här
 
 
Tröja här
 
Åh jag tycker tröjan är helt magisk! Jag såg den i fönstret till butiken och kände direkt att det var en Nellatröja. Stövlarna likaså. De sprang jag på i butiken och fastnade direkt. Lite annorlunda men skitcoola, precis som jag gillar det! Jag har ofta gått i sneakers senaste tiden, tycker det är väldigt skönt och bekvämt. Eftersom jag tränar varje dag också så vill jag inte bli trött i benen eller fötterna bara för att det ska se snyggt ut. Ja ni fattar. Dock är jag en sån person som tycker sneakers är skitsnyggt också. Det kanske är tråkigt tycker en del, men jag är ingen klacktjej helt enkelt. Det händer mer när jag ska klä upp mig och då tycker jag det är kul att känna sig lite mer speciell än vanligt. Jag var därför lite tvek om jag skulle köpte klackar på stövlarna eftersom jag sällan använder det, men det är ju också skillnad på klack och klack. Detta är en klack jag skulle kunna tänka mig att gå i till vardags, den är rejäl och inte så hög, så jag slog till. Jag har ingen liknande sko heller och den föll mig verkligen i smaken. Ser så mycket fram emot att använda den i höst! Tröjan likaså. Den piffar upp vardagen. De kommer från Zadig & Voltaire btw. Första gången jag handlar där faktiskt. De har mycket coola grejer, så jag kan verkligen rekommendera er att kika in där! 
Puss och kram
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *