På besök hos Vass PRÄr fortfarande inte alls van vid nya hårfärgen, men vänjer mig…

Första gången hos VASS PR!
 
Så mysigt kontor med såååå bra varumärken!

Ett av mina favoritmärken – Moroccan Oil

Och ett nytt favoritmärke som jag visste väldigt lite om innan – Treaclemoon
 
Träffade bl.a dessa fantastiska tjejer – Ann och Emma. Hur mysiga som helst!

Så söta parfymer!
 
Redan december!? Gaaaaah!
 
 
 
 
Jacka H&M // Klänning ZARA// Jeans LEVIS // Skor RM WILLIAMS
 
Igår besökte jag VASS PR för första gången. De har kontor väldigt nära mitt jobb så jag sprang över en sväng och hälsade på. UNDERBARA tjejer som jobbade där, verkligen supermysiga! Jättemysigt kontor också. De berättade lite om de själva och alla produkter och varumärken de jobbar med. Superduperbra varumärken. Kul att lära sig mer om saker och ting, framförallt hudvård och hårvård. Något jag måste bli bättre på helt klart, haha. Duschar och svettas ju dagligen, då är det viktigt med bra produkter. Håller på med en lite video från besöket som kommer upp snart där jag berättar lite om alla produkter. Fick med mig så mycket bra saker hem. Nu ska det minsann bli ordning! 
 
Är fortfarande väldigt ovan med håret, känner mig inte helt bekväm och ser fram emot att gå tillbaka och få det lite ljusare. Man märker dock att den nya frisyren passar bättre till en del kläder och färger. Det är ju kul. Det gäller att se det positivt, haha. 
 
Hoppas ni har en fin start på veckan! 
 
Puss och kram
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *