Springa på moln

Söndag!! Ledig!! Åh vad det låter gottigt i öronen, åh va kroppen mår bra av att bara få va och inte ha någonting planerat. Tog sovmorgon och vaknade upp till fullt hus. Älskar det! Skulle kunna bo i kollektiv, jag bara älskar att vakna till liv och rörelse och till människor jag älskar att ha omkring mig. Direkt får man massa energi och ett stort leende på läpparna. Igår efter matchen stannade bl.a. bästis vännen Clara kvar. Älskar att ha henne på besök och saknar henne så mycket. Att bara få ha henne vid min sida gör mig så glad. Önskar jag kunde ha det varje dag, men får passa på att njuta den tiden när vi väl kan ses. 
 
De hade lite planer idag så efter sovmorgon och mys i soffan tog jag och min älskling en löprunda. Vi sprang till slussen för att hämta aloeveradrycker bland annat. Vi ska båda börja testa dricka det nu varje morgon och se hur kroppen mår. Förhoppningsvis kan det göra lite skillnad till det bättre, jag som har lite problem med känslig mage. Speciellt när jag har mens, det gör ont som fan. Jag ska gå och kolla upp det också, men kanske kan lite aloevera hjälpa, har hört och läst mycket bra om det. 
 
Lagom till löprundan och såhär dagen efter match när benen är lite sega och trötta testade jag den nya löparskon UltraBOOSTX från Adidas. JAG ÄR HELT SÅLD!! Det är den skönaste skon jag sprungit i någonsin tror jag. Kan inte minnas på väldigt länge i alla fall som det kändes så lätt och härligt på foten och i kroppen. Som att sväva på moln. Underbar känsla verkligen. Det kändes inte att jag spelat match på en jättetung och blöt plan igår. Jag kan verkligen rekommendera den till er som letar ny löparsko. Superduperskön! Skitsnygg är den också vilket såklart bara är ett plus. 
 
Jag blir så glad när jag hittar en bra löparsko. Det är verkligen inte lätt. Det är många kriterier som ska uppfyllas. Skon ska ju göra det enkelt. Man vill hitta känslan som gör att det känns som att man kan springa hur länge som helst. Idag kändes det typ som att jag fick hjälp av skon på något sätt. Den gav en extra skjuts. Den gjorde det kul att springa. Enkelt. Skönt. Som att hoppa studsmatta typ, men på asfalt. Superhärlig löprunda med andra ord! Och vädret var fantastiskt idag. Det är såhär hösten ska vara, soligt, inte regn. Frisk luft och sköna vindar. Jätteskön start på dagen! 
 
Nu ska vi bara mysa i soffan resten av dagen. Älskar sånna dagar när man bara kan va <3
 
Ha en fortsatt trevlig söndag!
 
Puss och kram
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *