COACH NELLA!

 
På torsdag smäller det, jag är sååå taggad!! 
Jag har sedan jag satte foten på Fightbox älskat det och att nu få vara en del av det på detta sätt känns skitkul!!
 
 
Foto: Vegafoto
 
Exakt den känslan ovan, väldigt pirrig och ett försök till att verka bestämt med armarna i kors,
men mest av allt så glad och lycklig!
 
För två år sedan anordna jag och Addo en träningsmånad där vi körde träning 3ggr i veckan i en månad med ca 25 pers. Jag hade aldrig gjort det förut, men det är något av det bästa jag gjort och varit med om. Jag älskar att se lyckan i andras ögon när de känner hur de utvecklas och blir starkare, men också mår bättre. När någon kommer fram till dig och säger att du förändrat deras liv, då har man på något sätt kommit dit man vill. Det känns i hela kroppen, då har jag lyckats. Det är en obeskrivlig känsla att få höra något sådant och få veta att man bidrar med något till andra människor, att man får de att må bra. Jag har alltid känt att jag vill jobba med människor och på något sätt känna att det jag gör gör skillnad för andra. Till det bättre såklart. Träning är absolut en sådan sak, det är också därför jag själv har valt den livsstilen jag lever. 
 
När jag fick förfrågan om jag ville leda pass på Fightbox blev jag överlycklig! Som jag skrev ovan fick jag en så bra känsla av det stället första gången jag satte min fot där. Jag älskar atmosfären, människorna, träningen, gemenskapen – ALLT! Jag har också rekommenderat det till alla jag träffat att de borde testa det, det är grym träning verkligen. Jag älskar att svettas och köra skiten ur mig (när jag kan och det funkar med fotbollen) och det gör man där. Sedan är det såklart alltid upp till en själv hur hårt man vill köra, passen är upplagda så att du kör efter din egen förmåga, vilket också är superbra. Det finns alla typer av människor där och alla kör på så bra de kan vilket är så underbart att se. 
 
 
Här ovan ser ni schemat, men det är ju torsdagar ni ska lägga fokus på, haha. Jag ska alltså från och med torsdag hålla pass en gång i veckan kl 08.40. Vi kommer köra cirkel/wod med allt vad det innebär. Jag är sjukt taggad, detta ska bli såååå kul!! Jag är samtidigt nervös såklart, alltid så inför första gången. När jag har gjort den vet jag att det kommer släppa. Jag vill bara att alla ska bli nöjda och att det blir bra såklart. Folk lägger sin tid för att träna då måste det få maximalt tillbaka. 
 
Hojta till om ni vill komma förbi, annars hoppas jag att vi ses där! 🙂
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 

4 reaktioner på “COACH NELLA!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *