Frukostmys, sminktips och bra initiativ för världen!

 
 
 
 
 
Började onsdagen med en riktig mysfrukost på Nybrogatan 38 med denna mysgris! 
Linda är en av de mest härliga människor jag träffat. Får så mycket energi av henne. En nyfunnen vän <3
Perfekt start på dagen och ett bra sätt att fira derbyvinsten på. 
 
 
Efter lite jobb på kontoret gick jag bort till Felicia som jobbar på Sephora för att fixa mina ögonbryn. 
Jag har inte gjort det länge, men jag märker att man lätt blir beroende. Jag har alltid tyckt att mina ögonbryn är väldigt mörka och inte lagt så mycket energi på dem, men nu när man fixar de gör det verkligen skillnad. 
För mig som ofta går utan smink blir detta ett litet ansiktslyft, hehe 😉
 
 
 
Efter det hann jag med en snabb kaffe med Joppe. Dagens tema – blått! 
Skor EYTYS// Byxor BIKBOK // Skjorta CHEAP MONDAY //Kavaj CARLINGS
 
 
 
 

Efter mer jobb och sen fotbollsträning mötte jag upp två av mina absolut favoriter. Älskar dessa två! 
Vi käkade och gick sen till HOPE på Götgatan där BOY MAGAZINE firade sin femte utgåva. 
 
Jag älskar detta initiativ som min vän Fredrik tog för något år sedan. Boy Magazine är en mode- och fototidskrift som han startade för att samla in pengar till Regnbågsfonden och internationella hbtq-projekt. Jag tycker det är helt fantastiskt, fy fan vad Freddan är grym!! Tidningen kostar 150 kr och alla pengar går oavkortat till Regnbågsfonden. Tidningen säljs på Designtorget, genom hemsidan och flera andra klädbutiker.
 
– – –
 
Men, det tar inte slut där. Jag tänkte jag ska visa er vad jag fick med mig från besöket hos Felicia. Det är så typiskt mig att bli helt ruinerad när jag är på salonger, vare sig det gäller skönhetssalonger eller frisörsalonger.
“Du behöver det här, du borde köpa det här..”
“Okej! Jag tar allt”
Det är så det brukar sluta, haha, typiskt mig. Bankrutt på en sekund. Men, jag klagar inte. Ja tycker det är skönt att köpa allt samtidigt så att jag har det som behövs. Det räcker ju väldigt länge också.
 
Jag tänkte att jag kan gå igenom det jag köpte för att kanske några av er är lika dåliga på smink som mig och vill ha enkla tips. Jag är väldigt enkel när det kommer till smink. Jag tycker det är skitkul, jag önskar jag kunde mer och jag vill lära mig, men det är ingen jag lägger tid på dagligen. Jag vill att det ska gå snabbt, jag vill inte känna mig kladdig, jag vill ha en bra mascara så att fransarna håller sig uppe och jag vill se naturlig ut. Inget speciellt liksom. Så, här kommer lite produkter som ska passa det tydligen 😉

 
 Alla proudkter är från Benefit
 

Till att börja med – fuktkräm, den ska jag ha morgon och kväll. Väldigt viktigt. 
Skulle jag bara valt en produkt skulle jag valt denna tydligen. Shame on me att jag inte har en sådan redan..
 
 
 
“Cheers to me” for Foundation 😉
Väldigt tunn vilket jag tycker om, då känns det inte kladdigt på hyn. 
 

 
Detta är något jag aldrig testat – rouge/puder i stiftform
Ska bli väldigt spännande att testa!


 
Ibland kanske man vill ha lite färg på kinderna och för det köpte jag även denna.
Den ser mycket “värre” ut än vad den är på. Den blir superfin i färgen!

 
Mitt största problem är ögonfransarna. Eller det är inte själva ögonfransarna för de är väldigt långa vilket jag är glad för, men de är raka och åker lätt ner, därför syns de inte alltid. Jag böjer och böjer, även efter jag tagit mascara (AJAJAJ JA VEEET! Fy på mig..)
Därför ska denna vara bra för att hålla fransarna uppe. Jag hoppas det stämmer. Vi får se helt enkelt. 
 
Wish me luck! 😉
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *