GULDFYND X BIANCA (X TOURN)

 
#GULDFYNDBYBIANCA
 
 
 
 
 
 
 

Lyckan när man öppnar sin box och får se sitt utvalda smycke!

 
Jag fick de här superfina örhängena. Älskar dem!!! Tog på mig de direkt. Ni hittar de här!
Plus också ett armband som är skitsnyggt!! Det hittar ni här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alla fina foton är tagna av Ellen Waldton


Teamet <3
 
Igår hade vi lanseringsevent för Bianca och hennes smyckeskollektion med Guldfynd. Den är såå fin! Riktigt kul att se resultatet. Kul också att kvällen blev så mysig och att allt kom på plats och i ordning i tid. Phuu.. Jag älskar att ordna med event, men det är väldigt roddigt och man vill att det ska bli så bra som möjligt såklart. När man också ska hinna med en fotbollsträning mitt upp i allt… haha…
 
Det var kul att testa maten på Kasai. Jag har aldrig varit där förut, men jag kan vaaaarmt rekommendera den. Jättegott verkligen! Jag vill också passa på att ge en EXTRA EXTRA STOOOOOOOOR eloge till min kollega Emelie som är så grym. Vilket jobb hon gör. Det är inte alltid man ser det bakom all “yta”, men det är mycket jobb bakom vill jag lova. Det är så häftigt hur hon kom in på Tourn som praktikant och nu tar så stort ansvar och gör ett så grymt jobb. Jag älskar att jobba med duktiga och drivna människor. Det inspirerar mig verkligen! 
 
Grattis Bianca till din superfina kollektion!
Ni hittar alla smycken här förresten!
 
Puss och kram
 

3 reaktioner på “GULDFYND X BIANCA (X TOURN)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *