Mitt första träningspass som coach!!

 
Äntligen har jag haft mitt första träningspass på Fightbox!!! <3
 
Med detta grymma gäng! 
 
Jag ser redan fram emot nästa vecka.. och veckan efter det, och efter det.. Ja ni fattar. Det var superkul!
Jag håller alltså i Cirkel/WOD pass varje torsdag från och med nu, klockan 08.40. Kom vettja!

 
 
Solisar Chimi // Skjorta, jacka Zara // Byxor SanneAlexandra // Skor H&M Studio //Väska Stella McCartney
 
Åkte hem och bytte om till lite andra kläder än träningskläder. Lillebror tjatar alltid om hur viktigt det är med “skjorttorsdag”, så då var man ju tvungen att föregå med ett gott exempel och göra som han säger, haha..
 
 


Mamsen var också med på träningspasset. ÄLSKAR att ha en så aktiv och fantastisk mamma som orkar köra gärnet och hänga med på alla mina galenskaper. Som tack för att hon är den hon är och att jag är så tacksam att hon är min mamma bjöd jag henne på mysfrukost på Nybrogatan 38. Älskar deras bröd man alltid får in innan maten! Älskar också att ha sånna mysstunder med min mamma. Det är vardagslyx deluxe det! 

Efter lite jobb på kontoret gick vi till nyöppnade Stadium på Drottninggatan för att supporta Kenza.
Hennes samarbete och kampanjen DO YOU med Puma och Stadium är precis släppt.
Sååå snygg människa i såå snygga kläder!
 
 
 
Här hänger jag med världens bästa kollegor backstage <3
 
 

Team Tourn <3

 
Sen gick vi vidare för middag på Brillo

Alla fick varsin lapp som var lindad runt servetten. Jättekonstigt men jättekul!
 
ALLTSÅÅÅÅ DENNA KANTARELLTOASTEN!!!
 
Och pizza såklart, muuuums!
 
Underbar dag som började och slutade på topp! 
Puss och kram
 
 

3 reaktioner på “Mitt första träningspass som coach!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *