Myzzfrukost med Riviasports

Har ni hört talas om Rivia Sports? Jag hade inte det innan jag var på en supermysig frukost häromdagen där de visade upp sin AW17-kollektion som släpps nu i oktober. Blev positivt överraskas av deras fina kläder, material och mönster. Ännu bättre blev det ju också såklart när själva grundaren av märket Rivia är en helt fantastisk person! Jag unnar verkligen personer med så härlig attityd och inställning framgång. Rivia är själv gammal elitidrottare inom beachvolleyboll och startade Rivia Sports då hon tyckte det saknades färgstarka träningskläder som passade både på och utanför planen. Hon är själv från Brasilien från början och har hämtat sin inspiration därifrån. Kul tycker jag!

Älskar Storys lokaler!

 


Hur glad blir man inte av Rivia!? Hon är från Umeå (där de också har sitt kontor) och pratar sån där härlig norrländska också. Helt underbart! Haha..


Varje tillfälle som får spenderas med dessa pinglor är ett plus! Anja och Alexandra <3


Efter frukosten hoppade jag upp på cykeln med ett glatt humör för lite ärenden.
Notis till mig själv – måste köpa en cykel. Jag älskar att cykla!

 

Åkte till hötorget och deras fantastiska blommor för inspiration till ett event nästa vecka.
Ytterligare notis till mig själv – måste köpa mer blommor oftare!

 

Tack livet för en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *