HIPP HIPP HURRA!!

Såhär började min födelsedag, på absolut bästa sätt som ni kan se!! Min älskling är här och överraskade med frukost på sängen. Jag fick min favoritchoklad och en jättefin halsduk som jag är så glad över. Det är inte så illa pinkat att bli äldre ändå 😉

Sen fick jag samtal och sång från Thailand från världens bästa mamma och lillebror. Känns såååå konstigt att inte kunna vara där med dem just nu. Vi åker alltid iväg den här tiden om året. Önskar jag kunde vara där. Saknar ihjäl mig!!

Sen åkte jag direkt till träningen för dagens första pass. Här ser ni det vinnande laget. En perfekt födelsedagspresent! 😉

Mellan passen hann vi med en snabb lunch och jag möttes av detta när jag kom in i restaurangen. Vilken fantastisk överraskning!! Så tacksam att jag har lärt känna de här två och att de spelar i laget <3

Så mysigt att få spendera min födelsedag såhär!

Sen var det dags för pass två och min plats var pyntad såhär fint!!

Dagen avslutades med middag med hela laget vilket var jättemysigt! Det räckte inte med att vi haft två pass och hängt hela dagen redan, haha. Det var verkligen en speciell upplevelse att få spendera min födelsedag med mitt lag. För första gången. I hela mitt liv har jag varit ledig i december och utomlands med familjen i princip, så det var väldigt kul att få spendera den på det här sättet. Jag är så glad och tacksam att livet erbjuder nya upplevelser för varje år som går. På detta sättet är det inte fel att bli äldre 🙂

En väldigt glad 29-åring! Känns helt sjukt att säga att jag är 29 år. Det låter så gammalt på något sätt. Jag vet inte varför men.. Jag känner mig verkligen inte gammal. Jag menar nästa år fyller jag 30. 30!!!!!!!!!!! HEEEEELT SJUKT!!! Men men, nu ska jag njuta av året som 29-åring, haha 🙂

Tusen tusen tack för all kärlek och alla födelsedagshälsningar. Det betyder så otroligt mycket och gör mig väldigt väldigt glad <3 Älskar er alla!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *