Home sweet home

Njuter verkligen av att spendera tid med familjen. Det är det bästa som finns! Älskar att komma hem till pappa och bara va. Lugnet där sprider sig till hela kroppen. Jag saknar att bo i hus, att springa runt i trädgården och ha space för sig själv. Längtar tills vi skaffar vår egna familj, vårt egna hus och har våra egna barn som springer runt i trädgården. Tänk vad häftigt. Livet är häftigt och jag ser så mycket fram emot vad det har att erbjuda.

Skjorttorsdag, haha 😉 Åh vad jag älskar lillebror helt ofantligt mycket. Tittar på honom och fylls av så mycket kärlek. Han betyder allt för mig. Han är så unik och speciell på alla sätt. Det är så häftigt att få se honom växa upp och bli stor. Att få följa hans resa och vara vid hans sida genom allt. Jag är så otroligt tacksam för det varje dag och för att just han är min lillebror. Den absolut bästa <3

Nu är vi hemma igen och ska spendera sista dagarna med mamsen innan Olivers ledighet är slut och jag åker på andra äventyr. En ledighet full med massa familjemys, det absolut bästa sättet att spendera den på!

Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *