Nytt år!!

Jag är, som ni kanske ser, väldigt taggad på ett nytt år! Vi började träna igen häromdagen efter några dagars ledighet, vilket har varit helt underbart. Jag behövde ledighet, väldigt mycket. Min kropp behövde det, mitt huvud behövde det. Senaste halvan på året har varit väldigt intensiv, det har hänt extremt mycket i mitt liv och jag har sedan januari haft EN vecka ledigt allt som allt, vilket kändes till slut. Jag är sååå glad för den lilla tiden jag fick hemma över jul för att ladda batterierna och få tillbaka lite energi i kropp och knopp. Nu är jag redo för 2019!!

Det känns verkligen som en nystart på någonting väldigt bra. Jag har lärt mig och lär mig hela tiden om mig själv, framförallt senaste halvåret måste jag säga, vilket har varit en ordentlig resa och utmaning. Jag ser fram emot vad livet kommer ta mig och vad all denna erfarenhet kommer göra med mig som jag samlar på mig i min lilla ryggsäck år för år. Det är häftigt hur livet tar vändningar och erbjuder saker man kanske aldrig hade kunnat tänka sig. Jag är också stolt över mig själv att jag kastar mig ut och vågar. Det gör också att jag varje år kan se tillbaka på mitt år som gått och vara tacksam för det. Både medgångar och motgångar, man lär sig så otroligt mycket av de båda.

Jag ska jobba mer med mig själv i år. Jag ska ta vara mer på min tid och använda den på bästa sätt. Jag har fått energin till att göra det nu känner jag. Jag har fått en liten glimt av vad jag tror jag kommer vilja fokusera på och jobba med i framtiden. En av sakerna, haha. Jag tror inte jag kommer ha EN sak jag sysslar med i framtiden och jag har fortfarande egentligen ingen aning om vad det kommer bli i slutändan om jag känner mig själv rätt, haha. Däremot har detta växt i mig mer och mer, jag tror att det kommer hjälpa både mig själv och andra. Jag vet att jag vill jobba med människor. Jag vill bidra och hjälpa. Det är jag säker på. Där vet jag också att jag har mycket erfarenhet att dela med mig av inom vissa områden..

Vi får se helt enkelt, men det kommer ordna sig och lösa sig till slut!

Nu kör vi 2019, jag är redo och ser fram emot dig!

Puss och kram

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *